Мені здається, що "ідеальний чоловік" - це те саме, що й "ідеальна жінка": "розумна, весела, турботлива".
Тільки до чоловічої ідеальності ІМХО варто добавити ще й відповідальність за матеріальне становище сім"ї.
Ідеальний мужчина - той, який завжди все робить правильно. Ніхто би з ним і тижня не витримав - тому обходять 7-ю дорогою Я би сказав, ідеальний - той, що майже ідеальний (майже все робить правильно )
Так це ж випливає з визначеннь "розумний" та "турботливий". Спробуйте викинути хоч щось із трьох визначень: розумна і турботлива, але похмура все життя - з такою дуже важко. турботлива та весела - але дурна, як пробка - з такою просто скучно, і соромно. Розумна і весела, але не турботлива - значить, ледача свідомо? - Це егоїзм. А розумна людина егоїстом не буває. ТОбто: "Розумна, весела, турботлива" - цього має вистачити. Бо розумна ще й ВМІЄ бути гарною.
І здебільшого - це заслуга ідеального,чи майже ідеального чоловіка,хіба нє? ---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ---------- Бо й самій хочеться виглядати ідеально- "гарною" у всіх аспектах цього слова,коло такого чоловіка...Є не тільки стимул,але й потреба. ---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 13:00 ---------- Отож все зводиться до слова "взаємність". Ідеальних не буває,бувають ідейно наближені...як він так і вона.Во так!!
А ще додам від себе: щоби мріяти про ідеального чоловіка (дружину) треба в першу чергу самому бути ідеальною дружиною (чоловіком).
Ну ідеального нічого не буває!!!!!!!!!! Абсолютно нічого!!!! Є просто той, хто прагне бути таким і той, хто не прагне. Тим більше,що це все дуже субєктивно,тому не треба хизуватись: завжди були гірші і завжди будуть кращі від когось. Просто з людиною має бути комфортно, зрозуміло і надійно. Має бути "твоєю".
О,а в мене тато нічим не гірше за мене з мамою готує А дещо навіть краще А про ідеального мужчину,то навряд чи такі є Є щось близьке до ідеалу
Подумалось --- ідеальний мужчина схожий на алмаз,який починає сяяти у світлі очей закоханої жінки. - прозвучало так природньо і щиро!-спасибі Вам!
переконалась з часом - ідеальний той, хто має те, чого у вас нема... тобто ідеально доповнює шаблони і стереотипи сюди не вписуються...
Відкрию *страшну*жіночу таємницю - жінки звертають особливу увагу на те,яке взуття у мужчини. Дівчата,підтвердіть:girl_wink:
Розумний, з почуттям гумору, і... ну... в тійво справі мастак. Всьо решта можна допрацювати. То правда. Головне, щоб не брудне. А в мене була подружка, то для неї головне було - зуби. Зразу в рот хлопам заглядала. ))
чи напастоване? чи з великими обцасами? ---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ---------- ну й піднебіння - теж важно.
Персі,дякую,посміялась! Пригадали,що терпіти не можу(забилам би!!!)тих,які носять той мерзенний *чоловічий манікюр на мізинці*!то жах! йдеться про акуратність того взуття Може це не зовсім до теми про ідеал,але повірте,свою роль відіграє.
Та ми теж з неї посміювались, ну але направду був такий пунктик, якщо зуби підходили - тоді вже далі приглядалась. )) Десь зо два роки тому її бачила, казала, що вийшла заміж, зуби хороші, але гуляє страшно.