Ідеальний мужчина

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Peri, 6 кві 2010.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я, в принципі, не накопичувала - я говорила, що це чи інше мені не подобається, і якщо я стараюсь підлаштуватись під звички іншої людини, було б суперово, якби ця інша людина підлаштовувалась під мене. Але, мабуть, чоловіки не звикли сприймати інформацію, сказану спокійним тоном. :) Або не сприймають всерйоз.

Ну, я його не марнувала. :) Все це - безцінний досвід, котрий мені зараз дуже годиться.

• Подобається Подобається x 1
  2. hint

hint Patria o muerte

а жінки? :)

---------- Додано в 16:43 ---------- Попередній допис був написаний в 16:42 ----------

ну то і добре, мені чомусь здалось, що ти жалкуєш за втраченим часом, радий, що помилився.

3. Un.Known

Я не знаю, я з жодною не жила.

Але коли мені мій чоловік говорить про свої уподобання, то я подаю йому не чеський кнедлик, а українську картоплю стараюсь, аби він був задоволений мною своїм вибором.

4. hint

hint Patria o muerte

я знаю :) такі ж... не чують :)

---------- Додано в 16:55 ---------- Попередній допис був написаний в 16:52 ----------

це дуже просто. як я розумію, головна проблема виникає тоді, коли чиїсь уподобання не зовсім тебе довподоби :) тут тре йти або на компроміс або на війну, і це не завжди погано, треба відстоювати і свою точку зору, наприклад, картопля шкідлива, кнедлики - ні, не дам тобі померти від картоплі :)

5. Un.Known

Нащо?

Мені не важко, і не принципово. Навіщо йти на принцип, якщо нема проблеми почистити декілька картоплин?

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Мене от цiкавить всю дорогу... Така iдеальна жiнка зi всiх бокiв, i для чоловiка, i для свекрух, i для дiтей, i для друзiв, i бiзнесвумен, i розумниця, ну платинове золотце - i все iй бiдачцi не везло з мужиками, аж 4 рази замiж виходила, i все не складалося, всi просто затупили, не оцiнили, втратили таке щастя. А вона ж все так правильно робила. Ех.

7. Un.Known

Ну, не приписуйте мені те, чого я не говорила - я не ідеальна дружина, мабуть не ідеальна мама, яка я подруга не мені судити, золотце я чи платина - також, і вже зовсім не говорила, що хтось втратив таке щастя. Навіщо ви це робите?

(І, до речі, я ні разу не сказала, що мені з мужиками не везло, це швидше їм зі мною).

8. Kergudu

Kergudu Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  9. prius

prius Well-Known Member

Не читав усієї теми, але скажу для жінки ідеальний мужчина це той що не звертає уваги на недоліки жінки,і навпаки, тоді це ідеальний союз

10. Andriyovych

Andriyovych New Member

Якщо хтось помічає недоліки, то вже підсвідомо хоче їх виправити, хоча й може вдавати, що їх немає. Ідеальне для кожного різне, а тому слід шукати ідеал не в замовчуванні недоліків, а в позитивах, які хочемо вибрати.

11. Un.Known

Уявляю собі сімейку...

а де твій аватар? :)