Це Ваше бачення ситуації, я говорю про нормальні стосунки в родині, лише з повагою до всіх рідних можна побудувати сім"ю, де б не було прихованих образ. По крайній мірі так би хотілось в ідеалі
фантазії або ілюзії якщо ставитися до тещо "з повагою" -- вважатиме чоловіка шматою. ставлення має бути, як мінімум, прохолодне
ніхто не каже їй ноги цілувати, просто поважати як маму своєї дружини, з розумінням ставитись, от і все
Та десь тут, на елефі. Коротко - через Елвіса Преслі. ) Неправда. Якщо теща чи свекруха не цінять хорошого ставлення, то це говорить тільки про характер конкретної особи, не треба узагальнювати. У зворотньому напрямку це також дійсне. Кинь домашню адресу в ПП.
ніхто нікого не зобов’язаний поважати тільки за факт його існування якщо дружині потрібна мама, подружки, котики-собачки -- нехай не виходе заміж ти не любиш Елвіса Престлі? це не узагальнення) це дедуктивний метод -- висновок з багатьох-багатьох спостережень та й власного досвіду)))
Колишній не любив. ) Будемо мірятись досвідом? Мене всі свекрухи поважали (хоча може й не було за що), як і я їх (хоча, може, також не всіх було за що поважати). )))
Олька, як думаєш -- а якщо ти би поклала на всіх тих свекрух, то теж би розлучилася? без коментарів)))
В мене не було потреби на них класти - жодна з них на моє рішення не вплинула, ніяк. Одну з них до сих пір мамою називаю.
А чого перепитував? )) Розумієш, я терпляча і несварлива. І кожен з них думав, що якщо я не критикую, не воркаю, не сварюсь, то все ок. І мами їхні так думали. А потім мені все набридало. І це було кожного разу великою несподіванкою для всіх. )
треба було не накопичувати, а відразу критикувати, воркати та сваритись, або чоловіки швидше тебе б зрозуміли, або не марнувала б час