Samojlovu4, хто ті двоє?)) покажіть) вони мене знають?)) ааа, так само як і у Вас хвора уява Хай Вам присниться рафаелло) Цілую)
На рахунок чого? Свого голоду? Та маю надію, що не голодна, бо як не як борщ ваш з’їла. Чи то не ваш був і не борщ?
Да ладно, у кожної баби свій ідєальний мущіна ( от котрого вона кінчає). Навіть, якщо він ставится до неї, як до лайна.
Оооооооо є такі яких це ще більше заводить мазохісти якісьХоча чим різноманітніші стосунки тим вони триваліші і цікавіші.Ну.але всьому повинна бути своя межа,не перегинати палку
Для мене ідеальним чоловіком є той, хто поважатиме мене як жінку і особистість, з ким буде схоже світосприйняття та бачення майбутнього. Донедавна здавалося, що зустріла саме такого, але щось не склалось...
це означає сприймати мене не просто як об'єкт для задоволення потреб, а й зважати на мої бажання та особисті вподобання, не перешкоджати саморозвитку...
А ви мою матусю шануєте?! Ви хоч в курсі, що 90 процентів всіх проблем в родині - внаслідок знаменитого бабського трикутника теща-невістка-свекруха?
я якраз в курсі, тому вважаю, що лише у повазі і шанобливому ставленні до батьків чоловіка (дружини) можна створити нормальні стосунки в сім"ї
я ще багато що не читав) і де історію можна прочитати? помиляєтеся, шановна я шанобливо ставився до тещо -- вона мене обсирала поза очі, зводила наклепи і намовляла ту дурепу проти мене.