Так. Не з приводу якоїсь статті у якомусь журналі. Ну так. Абсолютно. А Ви вважаєте, що я повинна почати перейматись? Власне, Вас ніхто не переконував. Поки.
цей список фактично декларує, що всі жінки меркантильні збоченки, бо в ньому переважають пункти "потрать на мене гроші", "зроби за мене роботу", "займись зі мною сексом". Якщо вас це не турбує, ви не реагуєте, значить, ви зі всім цим згідні. І про секс по телефону з родичами теж. Але ж вам байдуже, абсолютно, що я тут пишу. Так що все нормально.
Та тому що я не реагую на все, що пишеться в мережі. Тому, що я не вважаю за потрібне виправдовуватись і виправдовувати своїх подруг, сестер, просто знайомих чудових жінок тільки тому, що хтось вилив власний сумний досвід у форумі.
По теме. Идеальный мужчина с точки зрения женщины невозможен даже генетически. И главный прикол, что она права. Даже не зная этого, на подсознании. А инстинкт и недостаток образования и воспитания разжигают пламя, на которое, чтобы погасит, тупо ссут...
Поняття про ідеального мужчину в кожної жінки своє. Чим вище жінка піднімає планку до вимог ідеального мужчини, тим дальше вона відходить від справжніх почуттів. З роками найвищі ідеали поступово падають, а на їх місце приходить душевна пустота... .
Жінка, котра мріє про ідеального мужчину - мантелепа, вихована в ізоляції від реального світу, нерідко сама далека навіть від загальноприйнятої норми.
це точно мантелепа...Ідеального мужчину самі жінки створюють.Заміж виходять за солдата,а потім роблять з нього генерала
Я думаю що ідеальний мужчина сам себе створює, а от жінка цей ідеал просто підтримує, або ні! Для кожного цей ідеал різний.
Ідеальних мужчин немає, як і ідеальних відносин. Є жіноча мудрість - не помічати чоловічої дурості, а є чоловіча сила - прощати жіночі слабкості.