Ідеальний мужчина

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Peri, 6 кві 2010.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Яке ж це життя? Вийшов на двір - вітерець подув - запалення легенів - відкинув ласти. Виживання.

2. DerianFox

DerianFox Well-Known Member

Значить така його доля :cry:

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

4. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Не будем врать и мечтать - идеальные Ч и Ж = невозможны...

5. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Його доля бути недосконалою істотою. І тілесно і духовно.

6. Фрезія

Фрезія Well-Known Member

..по сравнению с какими "неидеальными" Ч и Ж являются идеальными и невозможными?.. :)

Людині, якій є з чим порівняти, щось "значно краще" буде суб'єктивно сприйматися як "ідеал" чи "близько до ідеалу".
    Але, як і у всьому: "нет предела совершенству", і - навпаки, завжди знайдеться щось "ще гірше". До того ж смаки у різних людей різні. Чеснота для одного - недолік для іншого..
    так що напевне про ідеальність можна говорити у якихось спільних для більшості моментах.. бо це все суб'єктивні оцінки.

• Подобається Подобається x 2
  7. ledipun

ledipun миється в бані

Ідеальний мужчина - мій чоловік)))))))))

• Подобається Подобається x 2
  8. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Поруч зі справді ідеальним чоловіком, мабуть, можна з глузду з"їхати з нудьги. і крім того - це ж скільки комплексів може народитися, якщо чоловік ідеальний, а жінка... будьмо відверті, дівчата, до міфічного ідеалу нам далеко (хоч все рівно ми найкращі в світі і всі наші недоліки -це частина нашої неповторності ;)).
    Тому я завжди кажу - я люблю свого чоловіка за недоліки. А з чеснотами мирюся...

• Подобається Подобається x 3
  9. terRen

terRen Дуже важлива персона

Для жінки мабуть,ІДЕАЛЬНИЙ чоловік той, якого кохаєш до безтями...:kiss3: ,бо тоді непомічаєш недоліків:)

• Подобається Подобається x 5
  10. Fermyna

Fermyna Member

Ідеальний чоловік - то мій коханий!!! ;)
    Лежу із застудою, а він біля мене - як рідна матуся! Обожнюю!!!! :good:

• Подобається Подобається x 1
  11. deva

deva Well-Known Member

• Подобається Подобається x 4
  12. Andr

Andr Well-Known Member

Теж лежить?

13. easternsun

easternsun Member

:pardon: зовсім випадково знайшов цей форум, коли шукав в інтернеті цитати про ідеальних чоловіків. Почитав. Дуже цікаво. І тут дійшов до списку, який склали читачки жіночого журналу LQ. Сам список мене не здивував, мене здивувало, що після його публікації не було жодної адекватної реакції на нього, продовжувалась така ж стримана розмова...

Зараз я знаходжусь у вільних стосунках, і мені дуже сумно, що для того, щоб завоювати руку своєї дівчини і зробити її дружиною, мені треба:
    15. Дозволити провести вечір, втупившись у ноут, якщо прийшло натхнення. (І тут відразу...)
    16. РОБИТИ кунілінгус. (Наскільки розумію, регулярно).
    27. Мовчати.
    83. Цілувати попу. (Ще більш регулярно).
    56. Затягнути тебе, веселу і не дуже тверезу, у квартиру, роздягнути, зняти туфлі, постелити, укласти, поруч поставити стаканчик води, а вранці зробити вигляд, ніби нічого не було.

Я розумію, що список виражає тільки загальні тенденції, але... Для його створення робилась певна вибірка людей, варіанти їх відповідей або їх пропозиції мали б співпадати, якщо їх включили в цей список. Отже, доля правди в цій байці є.
    А тепер ще одне запитання, з циклу "Де логіка?":
    6. Доводити до оргазму.
    16. РОБИТИ кунілінгус.
    25. Займатися сексом по СМС з використанням слів нормативної і не дуже лексики.
    44. Просто годинами цілуватися, смачно, солодко і різноманітно, до тремтіння в колінах.
    71. Швидко кінчати від мене
    83. Цілувати попу.
    100. При всьому перерахованому не бути моїм батьком.
    Невже цей список складали жінки, які № 6, 16, 25, 44, 71, 83 робили зі своїм батьком?

П.С. Цей допис - моя спроба 94. Вміти постояти за себе і за тебе. Бо перетворення себе неідеального і такого поганого на альфонса, з яким би тільки побухати, потанцювати, переспати, отримати подарунок, і щоб ще за дітьми дивився, я не хочу. Дякую за увагу.

14. Полковник

Полковник миється в бані

Вы про какие конкретно номера пунктов говорите?

15. easternsun

easternsun Member

Я кажу загалом. Цілим оцим реченням:

А не про конкретні пункти.

16. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, если в общем, то кроме пунктов №25 и №100 у меня возражений нет.

17. Un.Known

А якою б, на Вашу думку, мала б бути реакція? Шквал обурення - "ні, мій батько не займався зі мною сексом по смс?"

Занадто серйозно сприймаєте визначення ідеалів у жіночих журналах.

18. easternsun

easternsun Member

та хоча б це! Жінки вимагають від чоловіків бути активними, а де ж їхня (ваша) активність?

19. Un.Known

А можна конкретніше? Бо Ви ніби звинувачення у вимогах висуваєте, а я ж і не здогадуюсь...

20. easternsun

easternsun Member

переводити тему від загального (список) до конкретного (про що ви не здогадуєтесь із моїх слів) недоречно, бо втрачається суть мого першого повідомлення. Але скажу, що по логіці, якщо тема "Ідеальний чоловік", і всі люди в ній щось пишуть, відповідно вони висловлюються з приводу позитивних і негативних сторін досліджуваного явища, отже, свідомо та несвідомо, ставлять вимоги до існування або створення або образу цього явища.

Але тут важливо інше. Якщо вам байдуже, що я про вас думаю, і у вас немає шквалу обурення типу

значить, це не є для вас важливим, і такі випадкові люди як я можуть думати все, що їм заманеться. Сенс мене в чомусь переконувати?

а де твій аватар? :)