Ви мене здивували. Ми це робимо бо так треба. Але колишній чоловік вважав цю роботу нижче свого рівня, як і багато інших занять. Тому він колишній. )
Так і є. В більшості випадків "показати своє я" - це очікування, що люди стануть робить так, як мені захочеться. Так, але при цьому не потрібно заганятись і радикально міняти партнера. П.С. Я ту картинку собі на аватар поставлю. Такий веселй фрік))) ---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ---------- Новий раб тепер робить всі забаганки
Ідеальний чоловік - не той який не має недоліків, а той чиї недоліки влаштовують його ідеальну жінку. ©Leri ---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ---------- та я це так... для прикладу... просто все згадую своїх знайомих, коли вони тільки одружилися то посуд - став для них каменюкою спотакання - як вирішили? купили посудомиючу машинку і живуть вже 7-й рік маючи на одну проблему менше
Знаєте, мій колишній чоловік (ми прожили разом 6 років) теж вважав що мити, наприклад, туалет має не він, бо "хто на що вчився" і взагалі. А нещодавно (він часто контактує з дитиною і у них свої стосунки, чому я рада) приходив провідати хвору дитину і робив компліменти з приводу нових штор в її кімнаті після ремонту, кажучи що і собі треба було б купити нові, бо от недавно прав.. Саме повністю самостійне життя впродовж довгих років (без "наймичок"), вочевидь, зробило з нього "раба самому собі" - який і туалет свій миє сам, і штори пере, і вікна миє, і все інше робить - бо більш ні на кого перекласти цю некошерну роботу. Такщо "рабство" сприймається таким лише інфантильними особами. Самостійні люди, що себе обслуговують без допомоги, не бачать у домашніх справах нічого принизливого і рабського. А коли починають жити разом - відчувають полегшення від взаємодопомоги, і не бачать в тому ніяких "забаганок". ІМХО.
еее... тута все трохи навпаки по Біблії - Адам та Єва - ідеальні люди (могли б бути, якби самі захотіли) а по Дарвіну - від амеби до ідеала за 100000000000000000000000000000 в степені N років методом природнього відбору
не бачать, бо немає на кого звалить роботу. А була б у вас домогосподарка, то ви б тими справами не займались. А на рахунок теорії Дарвіна, то все працює. Ми і є ідеали. Будь-яке створіння, яке живе на цій планеті вже є ідеальним, бо якби воно таким не було, то воно не змогло б вижить. А те що бог кудись щось закладав, то все казки дідуся Панаса) Хочеш вір, а хочеш - ні.
Якщо ви відстоюєте теорію еволюції - то вище сказаною думкою самі собі суперечите. Бо якщо все живе на цій планеті є ідеальним, то значить еволюція припинилася, бо вже в такому випадку нема чого покращувати.
))) Температура плюс-мінус 10 градусів, відсутність кисню 5 хвилин - і ідеалу каюк. Геніальна пристосовуваність. Я вже не кажу що ідеалу швидко приходить кінець якщо його елементарно проштрикнути тичкою і з нього повипадають всі його ідеальні тельбухи.
А у домогосподарки вдома була б своя домогосподарка?.. чи як? Поки я маю здоров'я і руки-ноги, та не маю такої високої мети (наприклад, президенство і жертовність всім заради блага країни), яка була би варта щоб віддати її весь свій вільний час, якомога більше часу - не бачу причин, чому б мені саму себе не обслуговувати в побуті без домогосподарок.
мабуть в цьому також є певна привабливість жінки для "просто мислячого і максимально ефективного" чоловіка, чи не так? колись були люди (до прикладу китайські мандарини), які ходити влясними ногами по землі вважали нижчим своєї гідності (нащо ходити, коли раби тебе можуть нести) по цій логіці можна вважати паралітиків - "найщасливішими" людьми... навіть у туалет самі не ходять, ходять за них але чомусь, найбільшим бажанням неходячої людини є самому пройтися за хлібом, а не щоб його хтось чорною ікрою з ложечки годував
...але думали б, звідки на неї взяти гроші. Таке зациклення на домашніх справах хіба підліткове, або походить з комплексів.
Ви плутаєте еволюцію і моду. Це тільки мода створює речі просто так, без необхідності. Суть еволюції в пристосовуваності до умов середовища. Я маю необхідний інструмент для цього - розум. Для того, щоб вижить мені не треба набувать нових генетичних мутацій чи якось видозмінювати себе. Саме тому люди фізіологічно ніяк не еволюціонують, бо завдяки розуму, ми можемо пристосувати середовище під наші умови. Добавте ліні і буде вам причина Ідеальність і безсмертя - різні речі. Чи для вас однакові? Є мільйони способів, як вбити людину, але перед тим, як розповідати про них, скажіть, скількови власноруч вбили саме ви? Ви спробуйте змінить температуру тіла людини на 10 градусів, чи перекрити їй кисень на 5 хвилин, от тоді й побачите її пристосованість. А ще, зверніть увагу на те, що ви ще й досі живі. Деякі хімічні елементи можуть існувати кілька наносекунд, так що дивлячись з чим порівнювати. Бо як на мене, то все, що живе навкруги, набагато пристосованіше за те, що вже вимерло. Будь-що живе є ідеальним. Те, що хтось вбачає якийсь недолік в чомусь - абсолютно нічого не значить. Адже це лише прагнення побачить кращий варіант та уміння порівнювати. Те ж саме з вродою. Поняття "ідеал", можливе тільки стосовно якоїсь окремої характеристики. Якщо говорити про ідеали в довготиралості життя, то звісно, що ідеалом є безсмертний. Якщо говорити про ідеали в пристосованості, то те, що ми маємо - вже достатньо для існування. Ідеалу "людини" не існує. Бо кожен під "людиной" розуміє свої характеристики. ---------- Додано в 15:24 ---------- Попередній допис був написаний в 15:22 ---------- То шо, кажете що ваш колишній був підлітком чи закомплексованим?
А ким же ще? Стидатись винести відро зі сміттям тільки підлітки можуть. Або чоловіки, котрі бояться статусу "підкаблучник".
Людина пристосована для життя, а не для виживання. В тому то і ідеал. Все потрібне вже є, а ви ставите інші умови і доводите, що людина не ідеальна, бо вона не вписується у вигаданий вами світ. Живіть в існуючому, не треба вигадувати нових)