Ідеальних людей немає .Все гарне тільки на картинках і в нашій уяві . Як кажуть : коли дуже добре ,також недобре .З певною пересторогою відношусь до "ідеалів " ...Найчастіше це просто маска .
Список з жіночого журналу LQ, складений його читачками (переведено з російської мови гугл транслейтом, так шо сорі, якшо шось "криво" перевело). 1. Не мовчати, якщо приготувала смачно. Мовчки жерти, якщо несмачно. 2. Не стукати мені в ванну. Я вийду ... 3. Привозити вночі зефір, якщо мені хочеться. 4. Не робити вигляд, ніби гора брудного посуду в раковині прийшла в гості від сусідів. 5. Викидати свої діряві шкарпетки / труси. Навіть самий улюблені і зручні. 6. Доводити до оргазму. 7. Вміти і любити готувати м'ясо. 8. Танцювати. Хоча б трошки. Хоча б коли ми обидва п'яні 9. Вміти спілкуватися з дітьми будь-якого віку. 10. Заступитися, якщо хтось грубіянить / пристає до слабшому на вулиці. 11. Правильно відповісти на питання, що йому більше сподобалося з п'яти запропонованих варіантів одягу. 12. Знати, коли потрібно перестати кричати на дурну мене і просто обійняти. 13. Бути поруч, коли потрібний. 14. Вимкнути в квартирі воду і зрозуміти, що тече в зливному бачку. 15. Дозволити провести вечір, втупившись у ноут, якщо прийшло натхнення. 16. РОБИТИ кунілінгус. 17. Бути впевненим у собі і великодушним. 18. Розібратися, з абсолютно знахабнілі сусідом, який заявив, що це я подряпала його машину. 19. Любити джаз. 20. Пам'ятати, що, коли я на підборах, пересуватися треба повільно і недалеко. 21. Не кричати, коли я веду машину. 22. Вранці, після мого перепою, принести мінералки, пива і збігати в аптеку за ліками від головного болю. Жаліти цілий день і терпіти стогони. Навіть якщо пили разом. 23. Самостійно вибрати кільце. 24. Робити дітей і отримувати задоволення від їх виховання. 25. Займатися сексом по СМС з використанням слів нормативної і не дуже лексики. 26. Брати відповідальність на себе. 27. Мовчати. 28. Обіймати вночі так, щоб було не жарко, а затишно. 29. Вміти заробляти гроші і щедро їх витрачати на мене. 30. Визначитися, хто в його житті головна жінка, і робити її щасливою. 31. Вміти висловлювати свої почуття, не соромитися це робити. 32. Багато знати. 33. Не зафарбовувати сивину. 34. Дивитися так, щоб мурашки по шкірі і метелики в животі. 35. Обіймати. 36. Ніколи не зриватися на грубощі. 37. Стримувати емоції, дізнавшись про витраченої мною сумі. 38. Розпалювати багаття одним сірником. 39. З почуттям власної гідності розсікати навіть на убитої "дев'ятці". 40. Готувати з задоволенням, голодувати з гумором. 41. Робити подарунки. 42. Стригти собі нігті й волосся у вухах і носі. 43. Грамотно писати. 44. Просто годинами цілуватися, смачно, солодко і різноманітно, до тремтіння в колінах. 45. Хвилюватися за сім'ю. 46. П'яніти не раніше жінки. 47. Бути розумнішим жінки в не образливою для неї формі. 48. Дуріти разом. 49. Вміти хворіти. 50. Ніколи не говорити "Я ж говорив!" 51. Побудувати будинок. 52. Не здавати своїх. 53. Йти, коли розлюбив. 54. Любити дітей від попередніх шлюбів. 55. Вміти пояснити таблицю множення семирічному бовдур. 56. Затягнути тебе, веселу і не дуже тверезу, у квартиру, роздягнути, зняти туфлі, постелити, укласти, поруч поставити стаканчик води, а вранці зробити вигляд, ніби нічого не було. 57. Писати захоплюючі казки для сина перед сном. 58. Слідкувати за своєю зовнішністю, але не фанатично. 59. Залишати тобі особистий простір. 60. Смачно пахнути. 61. Ревнувати | Не ревнувати. 62. Прощати, прощати, прощати. Слухати, слухати, слухати. 63. Розбиратися у вині, футболі та розмірах ліфчика. 64. Їздити в метро "без рук" і жалюгідних спроб кинутися за поручень. 65. Багато знати. 66. Жартувати. 67. Займатися хоч трохи спортом для підтримки тонусу. 68. Одягатися зі смаком. 69. Вміти непомітно розстебнути ліфчик. 70. Вміти прощати тебе навіть в самих неприємних ситуаціях. І не змушувати самостійно просити пробачення. Фраза "Гаразд, забули" - саме те. 71. Швидко кінчати від мине. 72. Грати на гітарі. 73. Розуміти тонкі натяки. Навіть дуже тонкі і дуже натяки. 74. Робити дрібний ремонт у будинку. 75. Дарувати прикраси з діамантами. 76. Мати кращого друга. 77. Згадувати своїх колишніх тільки шанобливо. 78. Не ревнувати до масажистам. 79. Швидко міркувати, що право там, куди я показую. 80. Забути фразу "Ти не розумієш". 81. Рассле {цензура} ть кінчик язика. Рас-сла-жінка легкої поведінки! 82. Не боятися тарганів. 83. Цілувати попу. 84. Запускати повітряного змія. 85. Часто вигравати. 86. Переустановлювати "Віндоус". 87. Розділити зі мною шоппінг. 88. Не соромитися купувати мені прокладки / тампони. 89. Перевертати матрац "зима-літо" взимку і влітку. 90. Робити компліменти. 91. Самостійно знаходити свої ключі від машини, гаманець, квитки і пульт від телевізора. 92. Будувати плани і втілювати їх у життя. 93. Пам'ятати всяку приємну нісенітницю. Вголос. 94. Вміти постояти за себе і за тебе. 95. Поставити жарознижувальну свічку крикуна і виривається дитині. 96. Вміти добре відриватися. 97. Приймати ванну і душ удвох. 98. Робити масаж. 99. Бути моїм чоловіком. 100. При всьому перерахованому пишноті не бути моїм батьком. Мені здається, що якшо постараться, то цього реально досягти...Але також мені здається, що ще не народилась та, заради якої б варто було старатись аж отак)
ну... перед весіллям переважно кажуть - "звізду з неба дістану" або "Я за ночь с тобой отдам все на свете" а потім виявляється, що навіть тарілку за собою мити не варто, щоб їй приємно зробити такі от обіцянки-цяцянки...
в тому, що то список. Те все повинно бути на автоматі, щоб людині хотілось так робити. Але якщо вона того не робить, а від неї вимагають якесь поводження, то потрібно старатись, а це як мінімум буде когось напрягать. ---------- Додано в 12:20 ---------- Попередній допис був написаний в 12:12 ---------- То явно не про мене. Я не любитель грати ролі в справах сердечних. Мені сумно, коли я бачу знайомих, які будучи закоханими, грають таких суперменів. Бо я знаю, що коли попустить оте відчуття кохання (а у деяких воно пройде відразу ж після першого сексу, в інших - після весілля), то буде маса розчарувань, бо маски спадуть і кожен буде думать, що партнер йому винен щось. Як на мене, то простіше показати себе таким, яким я є. Нехай трохи божевільним, можливо нуднуватим, бо краще щоб мене ненавиділи за те, ким я є, аніж любили за те, ким я ніколи не буду.
не буває щоб все було "ідеально" тай без напрягу ідеалу звичайно не існує... але якщо не старатися - тоді взагалі не варто "заводити" стосунки (ІМХО) в принципі підтримую хоча виникає логічне запитання - чому таки люди в більшості хочуть, щоб їх любили за брехню а не ненавиділи за правду, котра в очі коле?
Тому що залежні від думки оточуючих і хочуть виправдовувати очікування інших, бо так нас вчать змалечку. Вчать що таке добро і що таке зло. І що потрібно докладать максимум зусиль, щоб добра було більше. Але ніхто не вчить бути собою. В соціумі нікому не цікаво, ким є людина, адже головне, щоб вона робила те, що входить в рамки одобрення соціумом. Так, але існує момент, коли стосунки вже склались, а один партнер вимагає чогось від іншого. Тоді як бути? ---------- Додано в 13:12 ---------- Попередній допис був написаний в 13:11 ---------- Шукав, але не знайшов. Імхо, чоловічий список можна зтиснути до 5-10 пунктів)
А, а хотілось би речення... ) Просто знайти треба пару, для котрої все це ХОЧЕТЬСЯ робити. Кожен про себе говорить. ) А в мене чоловік не менш вимогливий ніж я. І мене ті "вимоги" не напрягають.
А тоді один одному старатимуться робити приємне і без всяких вимог і списків І не рахуючи це обов"язком.
Як на мене - це інша зовсім тема. Всі почали говорити про своїх чомусь. А тема звучить як про ідеального чоловіка в принципі. А так можна закохатися в наркомана - і робити для нього все на світі. Він тоді ідеальний чоловік по визнвченню?
Ем...бо чоловічий мозок набагато примітивніше функціонує, ніж жіночий. (Але примітивність в даному випадку, це показник пристосованості) Одним з учених, який досліджував розумові здібності людей, був Алан Тьюрінг. Так от, після ряду своїх експерементів він став ненавидіти жінок (корочє геть здурів). Його вражала складність мислення при її мінімальній ефективності. Я також помічав схожі речі, коли пояснюєш щось хлопцю, то йому більш простіше то зрозуміть, ніж дівчині. Але те ж саме буде, коли жінка стане щось пояснювати (дівчина скоріш врубається, ніж хлопець). Тому висновок очевидний: ми - різні. А тому треба зважати на це і "я тобі, а ти мені" не повинно виникати. Ми на фізіологічному рівні - різні, тому рівності та однакової взаємності наврядчи можна досягнути. Ми можемо обоє прагнути зробити краще один одному, але у нас будуть різні поняття про те, як цього досягнуть. Тому куди більш сильніші стосунки у пар, які частину життя "будують", а частину сприймають такою, якою воно є. Бо якщо намагатися повністю "збудувать" стосунки, то нічого не вийде, імхо.
Стандарту на ідеал не існує. У кожного він свій. І уявіть собі, як би то не виглядало дико і безглуздо з вашої чи моєї точки зору, що для наркоманки чоловік-наркоман буде ідеалом, бо серед ночі дістане порцію рятівної ширки, яка полегшить їй ломку.
"Свій" чоловік не мусить бути ідельним, але завдання в списку виконує - навіть не по вимозі, а маючи "чуйку". При тому маючи своїх мух (бліх, тараканів)...
я звичайно не проти індивідуалістики, але щоб жити у соціумі а не на острові потрібно мати деякі навички соціального життя для того ми і нарождуємось, виховуємось у родинах а не самі по собі під парканом зараз багато спекулюють на тему "будь собою", "живи як хочеш - а не хочеш не живи" це вже великий перегиб у іншу сторону ось і з'являються різні антисоціальні типчики загалом людьми які багато кричать про "я хочу бути собою" - керує не дійсно бажання показати "я такий" - а банальный егоїзм та і всі ми виросли на певних стереотипах (ото добре, а ото фе...) навіть якщо людина каже "я вільна від будь-яких стереотипів" - це просто копіює шаблон протилежного до суспільної думки погляду а спробувати знайти спільне рішення, поступитися один-одному? інакше жити не можливо... чи не тому на кожні 2,5 шлюби припадає 1 розлучення? (по статистиці мін'юсту за 2010 рокі) зібралися два індивідуаліста до купи... показали один одному списки по 100 пунктів і виходить так - "ти роби а я подивлюся, якщо все виконаєш - то може будеш достойна/достойний того, щоб і мені з дивану піднятися" спочатку, як уже зазначали - це просто... а потім все ж таки треба "старатися" тобто - "прикладати зусиль" мудрі люди кажуть - любов це не "бо мені хочеться" а "бо треба" навіть ті банальні тарелі помити - це щоденно примушувати себе (мало хто це "любить" робити)
Та ніхто, ніхто не любить цього робити. Але коли це робиш для коханої людини, то задоволення від допомоги цій людині на порядок перевершуватиме огиду від цієї роботи. Правильно кажуть. Є багато речейі, які хочеться чи не хочеться, а все одно треба робити.