та всі ми такі, тільки не всі собі в цьому признатись хочемо ))) а я віршів знаю - на всі випадки життя Нора Яворская *** Не идеал я? Ну и что ж, в любви грешно об этом плакать. А ты прощаешь небу дождь? А ты земле прощаешь слякоть? або таке: Любовь Признайтесь разглядеть в рабе раба, В шуте, шута - нехитрое уменье... Нет, не от глупости любовь слепа - Слепа из чувства самосохраненья. Она с непостижимой простотой Лентяя наделяет прилежаньем, Глупца - умом, урода - красотой, Отвагой - труса, палача - страданьем. Она любого возведёт на трон И приукрасить каждого сумеет. Но в пистолете бережет патрон Для тех, кто ей глаза открыть посмеет. Не потому ль , что для неё Прозреть хоть на мгновенье - значит умереть. а як же НовийРік? шо, і праздніка не буде? не жартуйте так, краще розкажіть нам про своє бачення ідеалу )
Не розкажу. Не бачу я ідеалу. Ні реального, ні придуманого. У природі не існує 2-х однакових клітин. І люди усі різні, зі своїм унікальним набором захцянок. Мені питання ідеалу не актуальне. не потребую, не претендую. живу, і тішуся життям, на скільки воно можливо.
Ідеальний мужчина, зараз вдома з дітисками, а я на роботі. Все у нього для мене ідеальне, он тіко пузьо виросло. Ну що поробиш. Ідеального мужчини має бути багато!
Ну а я про що казав? http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=936467&postcount=228 Правда є один такий на форумі (я) , але і то, якщо добре розібратися, - свиня.
Саме так. Ідеал можна створити за двох умов: - здатність до самонавіювання. - небажання "розбиратися". Інакше кажучи, ідеальність обєкта залежить лише від здатності субєкта ідеалізувати
Всіх людей можна змінити, то ви просто не знаєте ефективного підходу) Якщо кожен день чоловіка прив"язувать за шию до батареї, то як мінімум він хоть трошки та змінюється)))
Та звичайно ж, що ідеалів не існує! То було б дуже скучно і не цікаво. Але ж ми вибираємо тих, хто для нас найкращий, з ким ми у вогонь і воду. Значить нас все влаштовувало у ньому? Не знаю...хоч ми вже рік не разом, але й зараз я б не хотіла нічого міняти в тій людині. Він і зараз залишається для мене ідеалом. Хоча я й бачу недоліки...
Якби мене прив"язали за шию до батареї, то з часом я б вирвала батарею зі стіни, і вже б мене ніхто не бачив ніколи...
Какіє Ваши ґоди..? (с) ---------- Додано в 11:16 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ---------- О... А потім, познайомилися б з файним костоправом, которий почав би з шиї... (ушкодженого видиранням батареї шийного хребця)
Я не міряю, просто наводжу приклад того, що ваша теорія не працює. І дружина на мене часом теж тиснула. А зараз я якось над тим не задумуюся. Просто є така річ, що її побажання дуже легко узгоджуються з оцим Якщо на питання: "А хто ж я - такий весь сам собою"? - перша відповідь - я чоловік, який кохає цю жінку.
Я колись читала, що древні китайці, зліпивши ідеальну за своїми канонами вазу, навмисне перепалювали її в печі, щоб вона покрилася тріщинками і не була більше такою ідеальною - щоб боги не позаздрили і, здається, щоб не покарали. Мені це чомусь страшенно подобається. І ще під час перечитування цієї теми в моїй неідеальній голові постійно фонИла одна думка: якби я зустріла ідеального чоловіка, то втікала б від нього як від вогню - щоб не померти від комплексу неповноцінності )
А чому тільки хлопи, а жіночки тихоні...? Краще вже вулкан емоцій... Ага... ---------- Додано в 11:13 ---------- Попередній допис був написаний в 11:10 ---------- + 100%