Потрібні донори 2 групи крові для дитини Моїм знайомим потрібна допомога донорів 2 групи крові для дитини Для Горєлікової Насті 2.6 р. - діагноз лейкомія!! тел: 237-35-50 або моб 80937329946 або 80979217016 Львів Умови: Людина, яка виявила бажання здати кров, не повинна перехворіти жовтухою (Боткіна),і не мати переломів, мати 23 роки. Подзвоніть Будь ласка!!Будемо вдячні!!!
У наших знайомих були серйозні проблеми з дитинкою, що народилася шестимісячною, виникла потреба у переливанні крові. Тато дитинки пішов на станцію переливання і коли побачив донорський "контингент", вирішив пошукати донора самотужки. Мій чоловік, який свого часу також приходив туди здавати кров для хворої дитини свого співробітника також отримав не найкращі враження. То може справді краще знайти людину, яку знаєш, у якій є певність, що вона здорова і твереза?
Коли шукали, то вказували конкретну групу і резус фактор. А що далі мали з тим робити я незнаю. Наскільки я орієнтуюсь, то для плазми група значення немає, а для прямого має. Так?
Уточніть на тромбоконцентрат чи на Р- массу, чи на плазму.Перезвоніть Марині 8-050-370-90-02, вона дасть інформацію в інтеренті і на радіо Відносно 23 роки, то може бути і 18, але маса нормальна і хороші вени. Перевіритися можна щодня з 8 до 12 на Пекарській 65 , з собою мати пастопр У випадку якщо ви здаєте кров для окнкретної дитини необхідно взяти корінець (якщо мова про Р масу) Коли кров здається конкретній дити - держава це не оплачує Абсолютні протипокази - операції, хвороба гепатитом(носій гепатиту), хронічні захворювання внутрішніх органів П.С. Дуже рекомендую хоч раз в рік здавати кров - це фактично безкоштовне обстеження на усі приховані інфекції. За минулий рік 7 людей котрі хотіли стати нашими донорами дізналися що є носіями гепатиту, трое з них небезпечного гепатиту С.
так. телефонував за вказаним номером (крім зазначених romhavrом умов) потрібно: 1. здати 150 грамів крові для аналізів на Пекарській (з 9 до 12 - завтра-післязавтра) 2. якщо все гаразд (кров підходить), буде здійснюватись переливання через якийсь апарат, що відбирає тромбоцити для дитини, а решту крові повертає донору
Так кров з одної руки сепарується і відбувається відбір тромбоцитів, і повертається через другу руку. В здорової людини тромбоцитарний запаз поновлюється за три доби. П.С.От тільки коли братимуть кров на аналіз - просіть щоб кололи на зап"ясті, тому що якщо зроблять синяк у ліктьовому згині - сеператор не потягне і всі старання будуть марні.
150 то забагато, після того ви тромбоцити не зможете здати , здавати буде нічого. На всяк випадок я зараз уточню на Дністровській Пееред тим як іди на Пекарську, заїдьте в гематологію на Дністровську 27, щоб лікарі подивилися ваші вени, бо навідь якщо ви пройдете як донор, але вени не підійдуть для апаратної сепарації ви не зможете здати. Підїхати можна в любий момент звнрнутися до Купчак Оксани Іванівни або Дорош Ольги Ігорівни, якщо їх не буде то в принципі до любого лікара Заодно вам випишуть направлення на обстеження на Пекарську. Якщо на Дністровську їхати проблемно я можу скинути напрвавлення мейлом , самі впишете прізвище дитини і групу
був зранку на Пекарській, дійсно взяли грам 10-20 шприцом. перед тим аналіз на групу, перед тим огляд у заввідділенням - питав про хвороби, дивився на вени, ніби підходять. інша проблема - я здавав кров більше, ніж 2 місяці тому (треба було для операції знайомим "для відмітки") і той заввідділенням глянув у "базу" сказав, що тоді вилили мою кров - був високий білірубін , сказав, що певно у мене печінка погано працює ... словом розстроїв мене.... Прийшов на роботу подивився в неті від чого той білірубін може "скакати" і серед причин були грип, вживання парацетамолу і т.д. і т.п. і згадав я, що за місяць до того хворів так трохи тєжко з температурою .... але на ногах із (завдяки) "кінськими" дозами парацетамолу у робочий час і ще трохи всякої хімії вживав. Сподіваюсь, що через те були проблеми із рівнем білірубіну. Побачимо .... результати аналізів у п"ятницю ....
Настеньке в Минске начали сдерживающую химиотерапию. Ничего более белорусские врачи (как и наши) предложить не могут – нужна трансплантация костного мозга от неродственного донора. Для ТКМ денег пока нет. К концу этой недели Марина с Настенькой планируют вернуться в Украину, потому что находиться в Белоруссии очень дорого, а сдерживающую химиотерапию Настенька может проходить и здесь. К сожалению, внутренние органы у Настюши продолжают расти – печень и селезенка уже давят на почки. В следующий понедельник Марина планирует приехать в Киев, чтобы подавать документы в Минздрав с надеждой на то, что государство оплатит хоть часть стоимости ТКМ. На сегодня получено 2 приглашения из немецких клиник: из Франкфурта на 200 тыс. евро и из Мюнхена на 257 тыс. евро. Суммы для семьи заоблачные. Пожалуйста, не оставляйте малышку своими молитвами и вниманием. И, по возможности, помогите материально. Спасибо вам.
Пока не будет ремиссии ни о какой ТКМ речи не будет Выбить деньги из минздрава в таких случаях очень сложно , тем более сума огромная Израиль с системой "все включено", на пол года 120 тис евро Польша 70-100 тисяч за последнее время на германию насколько я знаю никому не выделили на ТКМ
Дзвонила бабуся Насті Горєлікової, сказала, що кров (моя) нормальна ... будуть мати мене на увазі. На зараз не потрібно - донора "позичили" у іншої дівчинки. Робили першу хімію Насті - у дівчинки "відняло" ноги - страшенний біль і судороги ... каже, що дитина не плакала, а вила .... Бідні діти - за шо у такому віці так терплять
Настенька сейчас вместе с мамой в Донецке. Девочка совершенно ничего не ест, еле удается влить в ротик ложку воды. В 8,5 месяцев ребенок весит 6 кг 900 г! Куда бы Марина не пошла с Настенькой, все принимают ее за 3-месячного младенца. Молоко Насте давать запретили из-за того, что у нее началась страшная аллергическая реакция (видимо, на сочетание молока и химиотерапии), ребенок весь покрылся коростой. Больше ничем накормить Настеньку не удается. Настя сейчас находится на сдерживающей химиотерапии (препарат литалир). На нем надо продежаться до того момента, когда не будут собраны деньги на трансплантацию (хотя бы на поиск донора и 60 тыс долларов предоплаты, чтобы можно было вылететь в клинику Шиба в Израиле). На прошлой неделе Маринина сестра Светлана привозила в Киев документы для подачи в Минздрав. Документы приняли, обещали в течение 3 недель вынести решение. Но даже если оно будет позитивным, и Минздрав согласится проплатить хотя бы часть суммы (что маловероятно в условиях кризиса), деньги будут выделяться в порядке очереди, а это может занять годы и годы. Которых у Насти в запасе нет. Пожалуйста, помогите Настеньке поскорее уехать на трансплантацию. К сожалению, ни в Украине, ни в Белоруссии девочке ничем больше помочь не могут. Тел. мамы Марины 8 066 320 86 99 Карточный счет (карта Миттєва) (Счет открыт на мамину сестру) Получатель: Приватбанк Наименование Банка: Приватбанк Номер счета: 2924 0825 5505 03 МФО 335496 ОКПО 21955660 Назначение платежа: пополнение карты 6762 4620 3904 3622. Залесская Светлана Анатольевна. Идентификационный номер 2498510800. Безвозмездная финансовая помощь на лечение племянницы Ольховской Анастасии.
Перепрошую, щойно побачив це питання. Насті вже краще. Найдорожчі ліки видають в лікарні безкоштовно.