і я можу віддати візок від о міс. і вище - "П"єр Кардін", зелений з чорними вставками, є великий чохол-дощовик, +зимова накидка на ножки+люлька для немовлят. Колеса на шинах. Стан середній. Кого цікавить, пишіть в ПП
якщо хтось бажає віддати речі то можна дзвонити ось сюди Фонд святого Володимира або Приюты и детские дома: г. Львов, ул. Лэвандивская 17в (0322)679349 Гаврилюк Светлана Петровна Приюты и детские дома: пгт. Батево, Береговский р-н, ул. Кошута, 146 13944 Цогля Василий Іванович Приюты и детские дома: г. Ивано-Франковск, ул. Набережная 34б (0342)785319 Мария Васильевна, Зинаида Ивановна Приюты и детские дома: г. Тернополь, ул. Стримка, 6, обласной приют (0352)226577 Завиша Владимир Степанович
Важливо: Потрібна допомога 6-місячній дитині! В маленької Настіньки лейкоз і вона потребує термінової операції. Давайте дамо дитині шанс жити!
Терміново треба лікарство з Польщі, рецепт є (не для мене, для одної доброї дитинки зі Львова). Може хтось їде на день-два? Допоможіть будь ласка! (телефон напишу в пп) Дякую!
Можна зі Львова передати рецепт і гроші автобусом Львів-Лодзь. Він їздить через день (7 травня, 9, 11, 13..). Виїжджає о 18:35 з автовокзалу на Стрийській. На другий день я б підійшла до автобуса, купила б ліки і передала тими водіями назад до Львова. Тоді б наступного ранку о ~06:00 треба було б забрати їх з автовокзалу. Якщо рідкісні ліки і прийдеться пошукати по місті, то відправлю наступним автобусом. Якщо такий варіант підходить, звертайтесь в ПП, або в аську 215148211.
нірванко уточни чи підійде Український рецепт , більшість аптек по ньому не продадуть ліки Дейзі позвони мені 8-050-430-71-88 і скажи що за препарат, а раптом зможу допомогти
Я вже не раз купувала ліки на укр. рецепти. Деякі аптеки не приймають, але зазвичай з тим не було проблем. Daisy вже знайшла як передати ліки.
Дівчата , якщо є хтось з закордону, просто скачайт документи дитини з сторінки на Донорі і підійдіть в клініку у вашому місті, то направду зараз єдиний шанс . якщо потрібен переклад то одразу звоніть 8-05-430-71-88 , в нас є перекладачі чи напрявму волонтеру дівчинки
Алгоритм наступний . 1. шукаєте поблизу велику дитячу клініку чи уніклініку 2. Уточнюєте чи є там онкогематологічне відділення 3. Берете документи з прохання про допомогу дівчинки http://www.donor.org.ua/index.php?module=help&act=show&c=14&id=922 4. Зізвонюєтеся з волонтером Тел. волонтера Юлии Ноговицыной 8 050 628 18 07 уточнюєте останні новини і аналізи 5. Ідете в клініку передаєте документи і просите оцинити чи готова клініка приняти дитину і чи є якісь варіанти лікування, якщо це можливо одразу звоните Юлі і повідомляєте
Знайшла в місті, де живу, таку лікарню з відділенням для немовлят, підвідділення онкогематології. На сайті є перелік захворювань, які вони лікують, але там польською і я нічого не розумію. А можна якийсь електронічний контакт до пані Юлі? Бо мені трохи накладно дзвонити.
Сегодня Настенька с мамой ездили в Донецк!!! Врачи даже не осмотрели ребенка и мама приняла решение ехать в Минск!!! Скорее всего они выедут в понедельник поездом Мариуполь-Минск!!! Если врачи согласятся лечить девочку, то сразу выставят счет!!! А пока давайте собирать денюшку на обследование ребенка!!!!
Настя Ольховская едет в Беларусь! Настенька Ольховская завтра (в субботу) в час дня уезжает с мамой в Минск, в белорусский РНЦПДОГ. Минские врачи согласились принять Настеньку на обследование и лечение. Мама Марина очень переживает, как Настенька перенесет дорогу. Но случилось чудо –папа, который сначала ушел из семьи, поедет с девочками, чтобы помочь им с сумками и переездами. Господи, спасибо тебе за вразумление! Теперь о наболевшем – о финансах. Белорусские врачи сказали, что у мамы на руках должно быть хотя бы 5 000 долларов. Благодаря вашей поддержке и помощи соседей, родственников и сослуживцев, у Марины сейчас есть где-то около 3 000 долларов (часть денег ушла на покупку билетов в Минск). Надо дособирать еще 2 000 долларов, чтобы девочка могла заступить на лечение. Слава Богу, в Минске сейчас Катя Мулык с родителями, которые обещают, если что, подстраховать Марину. Но им самим нужны деньги на лечение Катюши, поэтому их помощь может быть только кратковременной. 2 000 долларов не такая уж большая сумма. Я думаю, мы сможем помочь. «Смогём»? Тел. мамы Марины 8 066 320 86 99 Реквизиты банковского счета (в гривнах): Банк получателя: Приватбанк МФО получателя 305299 Счет получателя 2620 0603 3013 52 ОКПО получателя 2498510800 Получатель: Залесская Светлана Анатольевна Безвозмездная финансовая помощь на лечение Анастасии Ольховской (Счет открыт на мамину сестру)