І сотворив Бог людину на свій образ ... чоловіком і жінкою сотворив їх.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Гелена, 27 жов 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Заздрість

О, чиста правда.
    При тому те, що я сказала, і те, що ви, одне одному не перечить. :)

Зате я тепер знаю, чому я так поблажливо до усіх ставлюся. Хоча, я завжди кажу, що від себе треба починати і так і роблю. :)

2. bora

bora Well-Known Member

Відповідь: Жіноча дискримінація: міф чи реальність

Знаєте кого це більше нагадує)) Питання риторичне
    А Ви не осуджуйте а сприймайте людей такими як вони є. Бо були б всі такі як Ви самі ж би і знудилися.

• Подобається Подобається x 2
  3. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

от власне - то не є невідомо що
    а реакція деяких форумців в темі про дискримінацію була наче невідомо що, наприклад Vasili
    і взагалі - цікава постановка питання: якщо ти директор - то кажи про це ненароком, ненав’язливо, бо інакше негарно вийде і може когось зачепити, інакше чого обережно треба казати? раптом сказати ким ти там є в реалі - страшне діло, а казати треба тільки дууууже обережно :)
    а якщо ти прибиральниця - о, то можеш відразу сказати, ніхто особливо не відреагує. може

я не те щоб переймалася особливо, але іноді щось злить, як кожну живу людину. а що в мене не повинно бути емоцій? при віртуальному спілкуванні дуже легко зробити вигляд, що я цілком спокійна і ніщо мене ніколи не зачіпає, але то була б не правда, бо кожного щось зачіпає часом. а демонструвати байдужість - раз плюнути. це бігме в неті дуже проста штука :)
    можу і демонструвати, якщо щирість в спілкувані не потрібна :)
    а за кілька днів я мабуть всеодно втрачу інтерес до форуму і буду вже дійсно читати його відсторонено :)

... як так, якщо з самого початку вас зачіпало таки? :)
    мене теж не образили - кілька разів розізлили, кілька разів розвеселили :)

4. Гелена

я сприймаю такими які є. і проявляється це тим, що нікого по житті навіть не намагаюся змінити
    а вже от чи спілкуватися з ними і що про них думати - лишаю собі як своє власне право :)

5. Liliyah Romanova

Не зачіпало. Я сказала, що переймалася.
    Ображати не ображали. Зовсім навпаки.
    А от розгнівати мене лише пупер може або мих. Ну, але їм можна. :p

Додано через 37 секунд
    :D:D:D
    Якби могла, ставила би в ігнор. Не можу, бо модератор. А вам - ніщо не заважає. ;)
    Якщо то вам Василі так зачепив і на агресію потягнув, то тема закрита.
    :D:D:D
    (Василю, пробачте мені мій сміх, але то вже перетворюється на форумну традицію.:D:D:D)

• Подобається Подобається x 1
  6. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Просто не потрібно це використовувати як аргумент.

І в темі майбутніх мам ниття злить, і в жіночій дискримінації всі ниють і взагалі...... а може справа не в оточуючих?

• Подобається Подобається x 4
  7. Гелена

:eek: аргумент чого?

звісно що не в них. справа в тому що я особисто ниття не переношу :)
    так ніхто того і не заперечує - справа переважно, якщо не завжди в нас особисто: і те що ниття злить, і те що нас дискримінуть і прочеє
    а ви чекали на іншу відповідь? а іншої не маю :)

8. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Повірте, іншої відповіді від вас і не чекала :D

Аргумент на підтвердження своєї точки зору

Звичайно, просто це ще і не всім дано всюди ниття бачити (ну або сприймати як ниття думку відмінну від вашої). Особисто я там ниття не побачила.

9. Гелена

дякую що дали визначення слова "аргумент" :)
    хоча питала я про інше, аргументом чого є моя посада?

Додано через 1 хвилину
    так і я побачила лише в двох темах :)
    не у всіх же :D

10. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

оооо, "шютка-юмора"

Це так сказати пряма мова

:y:

11. Гелена

я так і знала що ви це напишете
    а чого читаєте не всю тему, а вибірково?

бо писала я з самого початку що дискримінації нема і я з нею не стикалася.не з того моменту відколи фірма, а і до того
    і в принципі при прийомі на роботу і при виході в декрет про що йшлося в темі я так з нею і не стикнуся бо фірма моя

звідси і порада для тих хто всюди стикається з дискримінацією найкращий вихід почати працювати на себе

але щоб зрозуміти ту як ви кажете "шютку-юмора" тре було сприйняти тему в цілому, а не один допис :)
    хоча якщо так не виходить - то треба вирвати слова з контексту і звісно хоч би так довести свою правоту
    з чим вас і вітаю :)

12. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Тему прочитала від А до Я, що раджу і вам зробити. Прочитайте відсторонено, зверніть увагу но тон , манеру та категоричність ваших відповідей оппонентам і тоді не думаю що для вас буде дивною реакція форумчан ......
    А цитату привела пряму, щоб не було закидів в двозначності трактування.

Дякую звичайно за привітання, але на абсолютну правоту чи її доведення комусь не претендую.... (не судіть людей по собі).

• Подобається Подобається x 1
  13. Гелена

:)

14. Liliyah Romanova

Якщо кожен буде працювати на себе, то хто буде працювати на вас? ;)

• Подобається Подобається x 3
  15. Гелена

я це переживу :)

...або працюватимуть тільки чоловіки - їм же не треба рятуватися від дискримінації :)

16. Liliyah Romanova

Не забувайте, що на гілці писали і про дискримінацію чоловіків. Тільки я ті дописи на коментарях статті залишила.

17. Гелена

...кругом дискримінація... узяс... :)

18. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Читаю читаю ... ну щоб такого написать... Шановнi люди - УСI! Якщо Вам не довелось стикатись з дискримiнацiєю то перехрестiться i скажiть дякую всевишнему! Тому що дискримiнацiя за будь що - вiк, раса, релiгiя, стать, погляди iтд... це дуже неприємна, обурююча i принижуюча справа.

• Подобається Подобається x 6
  19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

так записано в конституції ;)
    http://www.ji.lviv.ua/n43texts/galkonst.htm

20. Гелена

люди, не вживайте так легко слово "дискримінація"
    дискримінація - це позбавлення чи обмеження прав і ні більше не менше з юридичної точки зору. і виходити має від того від кого реалізація цих прав залежить. для прикладу: я роботодавець відмовляю в працевлаштуванні якоїсь жінки - це порушення права, а саме права на працю. якщо ж мені вдома чоловік забороняє працювати, це не дискримінація, бо чоловік не є тою особою, яка має право відмовити мені в працевлаштуванні. це вже мухи в голові які можна називати як завгодно, але не дискримінацією, імхо
    а в статті з якої почалося це обговорення йшлося дуже багато про дискримінацію в саме сім’ї. а це вибачте, особисті стосунки, які навіть законом не регулюються, а лише моральними і звичаєвими нормами
    так само як особисті дружні чи ворожі стосунки

тому, я б не назвала це дискримінацію, я б назвала це стереотипами - ставлення до людини залежно від віку, статі, кольору шкіри, національності тощо
    бо інакше можна дуже далеко зайти. наприклад, побутує думка, що блондинки дурні. і що? це слід вважати дискримінацією за кольором волосся? я вважаю це стереотипним мисленням, а часто і просто браком елементарної культури в людини (та й по правді клепки) яка ставиться до когось залежно від кольору волосся (статі, віку...) а не кримінально караним діянням
    так що дискримінація є, але не варто всі невдалі особисті чи професійні стосунки нею називати :)

а де твій аватар? :)