І сотворив Бог людину на свій образ ... чоловіком і жінкою сотворив їх.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Гелена, 27 жов 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Жіноча дискримінація: міф чи реальність

Гелена, не переходите на личности...

Додано через 9 хвилин
    А вообще-то, Гелена, то я не сомневаюсь в вашем трудолюбии и таланте, но вы все время забываете еще и о везении, особенно на первых порах.
    Не все угадывают свою дорогу сразу и, прав Шрэк, не у всех одинаковые стартовые возможности... Иногда нужно не только быть готовым к переменам, но и оказаться в нужный момент в нужном месте... Вы же просто отметаете то, с чем сами не столкнулись и, даст Бог, никогда и не столкнетесь...

• Подобається Подобається x 3
  2. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

я не забуваю :) всім життя дає шанси досягти бажаного (бо ж бажають всі різного), а хтось вперто їх не хочете бачити і користуватися ними
    буває всяке, але найчастіше люди шкодять самі собі, імхо

маєте на увазі дискримінацію? не знаю чи стикалася, може просто не звернула уваги... я взагалі мало уваги звертаю на всілякі життєві паскудства, тому вони мене минають

якщо ж не тільки про дискримінацію... а хто його знає в кого яке життя? збоку часто виглядає що комусь легше живеться, а мені типу тяжче, бо своя сорочка ближче до тіла :)
    проте це безкінечна розмова, яка ні до чого не призведе...

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А чому, якщо татова доця, то зразу ні на що не здатна? Я от татова доця, але все сама в житті осилюю. Просто підтримка від тата важлива не матеріяльна, а саме моральна. І то така неоціненна допомога! А ще можна від тата оптимізму навчитися.
    Я з татом вже давно не спілкуюся так, як в дитинстві, але внутрішнє спілкування з ним ніколи не зникає. І те, чого від нього навчилася щодо ставлення до інших, підходу, ніхто від мене не забере. А тато про це може навіть не знати, що так є. :)
    Якраз хотіла вам написати щось подібне.
    Кидайте писати про ту успішність :), а то щось читаю і майже хочеться плакати, такою тугою якоюсь від тих дописів про успішність віє...
    Вибачайте за відвертість. ;):)

• Подобається Подобається x 8
  4. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Аналогічно.

• Подобається Подобається x 1
  5. Гелена

... скільки раз зарікалася: нікому не кажи що тобі добре :D
    то зле так казати :suicide:
    навіть не пам’ятаю чи хтось то нормально сприймав колись, завжди якийсь негатив відчувався
    і от так підсвідомо випрацьовується звичка навіть про те що тобі добре казати якось дуже обережно, невпевнено чи що, наперед чекаючи що цього ніхто не зрозуміє і не повірить
    з часом навіть відчуття провини з’являється що тобі добре. абсолютно дурне і непотрібне, але з’являється
    в нас менталітет такий що не вміємо такі речі говорити
    ок :shutup:

Додано через 3 хвилини
    я не проте говорила. моральнапідтримка то добре і матеріальна незле, але підтримка це одне, а опіка інше
    я говорила про те що багато хто без батьків нічого сам зробити не може і то в зрілому віці, навіть коли своя сім’я є
    в принципі то неважливо чи жінка чи чоловік - різних таких людей знаю і не перестаю тому дивуватися

• Подобається Подобається x 2
  6. vasili

vasili Well-Known Member

а мені помагали всі, і я їм вдячний.
    Мене смішить те що деякі мої знайомі роз"їзджають на мерсах за 20 тис. і на питання де взяв кажуть заробив.
    Сам я маю автіву і придбати мені допомогли, навіть якщо воно коштує пару тис вбитих єнотів, Гелена не соромтись говорити про те шо вам постійно допомогали, це підкресле вашу інтелектуальну гнучкість, а мовчання та примовчування деталізує п"єзанцтво.

7. Гелена

:D згадала чомусь поширені на заході групи підтримкм аклоголіків і наркоманів. бачила то тільки в фільмах, виглядають вони дуже дурнувато всі ті штуки, але я не про те
    так от там кожен присутній має встати і перед всіма сказати: я алкоголік/наркоман/...
    здається, ну що такого? візьму і скажу, нічого не станеться, а ні
    судячи з усього то дуже тяжко визнати і вслух сказати

в нас в Україні потрібні такі групи підтримки для тих кому добре живеться :) як же то в нас тяжко сказати! от "мені погано" сказати набагато легше, всі такі добрі кругом, такі розуміючі коли кажеш що погано
    а скажи що тобі добре? це непристойність. такого не може бути і все.
    відразу тобі постараються відбити охоту так казати і думати про себе на майбутнє :)
    дурдом...

8. Мія

Мія Well-Known Member

Гелена Повірте ці розмови марні, бо людина яка в житті сама всього добилася і почала з нуля ніколи не зможе пояснити як це їй так вийшло як повезло... ніхто не повірить. Найдуть тисячу різних причин мама, тато, час був такий, повезло, так склались обставини... але ніколи не признають шо та людина просто хотіла того і тяжко працювала для того щоб досягнути/реалізувати свої задуми. А на початках ще кажуть "та ніц в тебе не вийде!, та куда ти лізеш бабо то не реально..." і ось сьогодні коли все працює ті самі кажуть "тобі просто повезло"...
    ПОвірте то марно.
    Так само і ту Україну будують тикаючи на других, а починали би з себе було б інакше. Всі хочуть тої клятої халяви, слави і грошей, а робити ніц не хочуть.. ну хіба руками чоловіків, татів, впливових осіб які чомусь мусять дати зелене світло... Щоб щось мати треба дати спочатку, і особисте життя входить в цю ланку... а жінка то чи чоловік абсолютно неважно. Дискримінувати може лише дискримінований...

• Подобається Подобається x 5
  9. Гелена

давайте подумаю... коли мала була то певно що годували-вбирали, посилали до школи і т.д. як і всіх
    після школи - три роки вступала в універ (певно така дурна :)), бо хотіла на юрфак, а грошей в мами і зв’язків в Львові не було (я не коріннна львівянка)
    потім вчилася, мама давала гроші на прожиття, то так допомагала мені під час навчання

потім я знайшла собі роботу, поки довчалася/довчаюся працювала і з тою роботою мені пощастило бо за півтора роки дізналася достатньо щоб відкрити свою фірму (взяла кредит з допомогою мами - це одна частина, другу вклав хлопець, тепер чоловік)
    щодо мами - більше вона ніяк не могла допомогти, бо працює в іншій сфері і навіть мені нічого порадити не може, вона каже що я краще знаю і звикла до того що я сама дам собі раду

так от не знаю я то все проаналізувати :) мама звісно допомагала по мірі можливості, за що я їй вдячна, а поступала, вчилася, працювала я без іншої допомоги
    фірму теж збиралася сама відкрити, але закохалася, то ж... :o
    обоє з чоловіком багато працювали і зараз багато працюємо щоб та фірма розвивалася. і тому я всім задоволена, а чому має бути інакше?

все пізнається в порівнянні: мої одногрупники вступали за допомою батьків, батьки ж оплачували офіційно і неофіційно сесії, батьки ж найчастіше влаштовували на роботу і т.д. того достатньо щоб відчути різницю
    хоча зрештою мені воно на добре вийшло, що я сама думала про себе, їм по своєму теж добре було і є, але мені ж краще вийшло, імхо :)

своїй дитини я всім допоможу, але постараюся разом з тим навчити її самостійності, бо інакше хотячи добра як на мене можна тільки нашкодити
    моя мама мені цілком довіряла і ніяк не обмежувала будь-який мій вибір (навіть ні разу сказала, що я дурна, що фірму хочу відкрити :) а от інші казали і пророчили невдачі) тому то мамина моральна підтримка дуже допомогла
    мені аж дивно що мама в мене така "правильна" і ніколи нічого не нав’язувала, це рідко трапляється серед батьків, але це якраз і є правильно :)

• Подобається Подобається x 4
  10. vasili

vasili Well-Known Member

тепер я знаю вами просто керували, але хто вами керує Гелена?

11. Мія

Мія Well-Known Member

Гелена
    О! Прошу дуже!...Ви не могли самі
    про шо тут говорити...

12. Гелена

будь-ласка, поясніть дурній дівчинці своє питання, бо ніц його не розумію :shy: :D
    "остановите Землю - я сойду" (с) :suicide:

13. vasili

vasili Well-Known Member

...ви думаєте що ви оригінальні, так можливо, дуже часто так буває.
    вам ніхто не допомагає все ви самі, але тоді скажіть хто керує вашими думками, ви не можити бути такою взагалі суперрозумною, я ще в світі такого розуму не стрічав, чесно...в кіно й то переважно французькому таке можливе але тут у нас на Україні???:download:

...да бросьте вы эти панковские кличи цитировать, а то люди по ухабестей найдуться, глядишь подозревать в чем то будут. :aggressive:

14. Гелена

так і є :) сиджу і весь день думаю: яка я оригінальна, яка я оригінальна, яка я оригінальна....
    більше нема про що думати. чекаю коли хтось прийде і думками покерує :dance:

вай... а чого не можу бути суперрозумною? можу :p
    а поясніть що то таке суперрозум то я вам точно скажу чи він в мене є, а то щось таке городите, дядьку, їй-богу...

не-а... :dance:

п.с. мда-с.... дивний ви м’яко кажучи в свому баченні світу :8:

Додано через 1 годину 26 хвилин
    щось ви мало в житті бачили, а тільки все в кіно і в кіно :)

все передивуватися не можу як то так умудритися можна нічого навколо не помічати або не приймати розумом того що виходить поза власне світосприйняття :)
    плохо, таваріщ :n:

15. vasili

vasili Well-Known Member

це не погано, але більше є тих, то себе не оплакує радістними слізьми втіхи.:)я один із них на тому світі буду радіти!
    можете, Гелено, але тихо, і без одягу, в макіяжі...:)
    я не дивний - я справедливий, але ви скажіть сим моя дивність може так не сподобатись вашій суперрозомності?

16. Гелена

:eek: ну і в чому полягає ваша справедливість?
    може в тому що ви приписуєте мені слова яких я не говорила?
    вам здається що ви знаєте мене краще, ніж я сама себе знаю? :)

п.с. це не мені - це вам щось не подобається. ну то подумайте про те що це ваша проблема, а не моя. не варто п’ятдесять раз комусь казати що той має думати чи казати і як казати і т.п. ваші повчання мені не потрібні, а будуть потрібні я сама скажу, так що наразі дайте собі спокій :)

... і взагалі за вашою софістикою вже весь зміст розмови втратився :)
    краще б ви писали ясно і конкретно, а то грішите словоблудством, чесне слово...

17. Liliyah Romanova

Відповідь: Заздрість

Вибачайте, але оффтоп:
    То залежить усе від вашого сприймання насправді. Тому я вам і писала так, як писала на іншій гілці.
    Вас ніхто не образить і настрою не зіпсує, поки ви самі собі його не зіпсуєте.
    Ви занадто переймаєтеся віртуалом.
    Той, хто вам заздрить, вам про це радше не скаже. Хто не заздрить - тим більше.
    Справа не в заздрості.
    Тут багато успішних на форумі. Але є успішні, котрі просто спілкуються. І під час розмови якось ненав"язливо говорять, не хизуються. А є успішні, котрі відразу хочуть усім показати, які вони дурні, які вони жертви власних комплексів.
    Я би не хотіла вас образити, але кажуть деякі мудрі книжки, що в інших нас найбільше дратує те, що є частиною нас самих. :)

Я сама усе життя живу з чужою заздрістю. Мені про неї в очі не кажуть, але кажуть іншим, а ті переказують. А ще стараються палки в колеса пхати. Насолити, де можна. А мені до того байдуже і оптимізму я не втрачаю. ;) Правда, я теж страшно безапелятивна, максималістка, як Зета десь написала. Таке покоління, мабуть. :)

Додано через 1 хвилину
    І магії чорної та білої немає. Є добрі і злі казки, які залишаються казками, про що би ми не писали в них.

• Подобається Подобається x 4
  18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

+1 - саме так ;)

то правда. Іноді про справжній "перебіг подій" дізнаєшся лише за якийсь час, коли все вже закінчилося, і змінити вже нічого не можна ;)

19. Гелена

так і є - я сама собі псую настрій, коли читаю всілякі бздури :)

... я б тут тільки деякі слова лишила (одною фразою) - успішні жертви комплексів
    а поясните різницю між "якось ненав"язливо говорять" і "хизуються"?
    і де то вам здалося, що я хизуюся, а не просто говорю?

а інші мудрі книжки кажуть, що ми поблажливіше ставимося до тих недоліків, які самі маємо
    так що різні книжки кажуть по-різному, а голова в кожного своя і думки мають бути в кожного свої

20. Liliyah Romanova

А ви читайте окремі гілки.
    Як можна мати гарний настрій, якщо говорити про заздрість?
    Я от половину гілок на форумі не читаю взагалі. Хіба при потребі, коли хтось поскаржиться.
    Мені не здалося. Просто ніхто не каже, що "я маю фірму", то це вже невідомо що. ;) Чи звідки у вас такий висновок?
    Для мене то ролі не грає, наприклад. Ні в реалі, ні у віртуалі.
    Але я вас розумію. Я тут намагаюся з одними українцями зв"язок підтримувати, але щось не виходить ніяк. І все через те, де я працюю. А що я можу зробити? Виходить, що говорити про роботу свою чи інші заняття часом таки сприймаються неадекватно. Але то лиш часом. Не завжди. :)

Ви так дивно агресивно настроєні. А нащо?
    Можна просто спокійно спілкуватися. Хоча, я коли тільки прийшла, теж переймалася. А вкінці навчилася ставитися до всього простіше, відсторонено.

Мене ще ні разу не розізлили, не образили на форумі. Бо я так хочу. :)
    На купу слів я просто не відповідаю, бо то буде пуста балачка. Відповідаю зазвичай тоді, коли направду залежить. Особливо зараз, коли часу на форум мало. :)

а де твій аватар? :)