І сотворив Бог людину на свій образ ... чоловіком і жінкою сотворив їх.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Гелена, 27 жов 2007.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Жіноча дискримінація: міф чи реальність

:) Тобто я - дурний?:sad: Ну, у цьому питанні не заперечую!:)

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

То ваш висновок. ;)
    Я мала на увазі, що вам тактовності бракує. А от вашій дружині ні. Я своєму чоловікові теж нічого про гендерну рівність не кажу. Життя само все рівняє. :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Степаныч

Не заперечую!

Бракує, бракує... :)

4. Liliyah Romanova

Мій чоловік взагалі колись був шокований, коли я з одним нашим прийтелем дискутувала про деякі речі. Удома тільки сказав мені, що не думав, що у мене аж такі феміністичні погляди. Він був щиро здивований тоді. Чому? Бо на ньому то ніяк не відбивається. :)

• Подобається Подобається x 3
  5. Степаныч

Це добре, коли чоловік не знає про "феміністичні" погляди своєї дружини! "Так держать!" (с).:)

6. Forpost

Forpost Стоїк

Степаныч туть нас хочуть переконати ,що жінки котрі на хвилі демократизації прорвались до керівництва розбудують нам Україну.Де я питаюсь шановних бізнес -вумен розквіт економіки?

7. Степаныч

Да ладно... что-то и им дать нужно... ну как дитю игрушку.:)

8. Liliyah Romanova

Вже знає. :) Почув у розмові. :p

9. Городецький

Городецький Well-Known Member

Я розумію. Ви збиралися написати "за місце на жінці" але вдарилися в толерантність і переінакшили :)

10. Наталя

Наталя Well-Known Member

Обговорення жіночої дисримінації дехто сприйняв як можливість тут похвалитися своїми успіхами (от я така успішна, мене дикримінація не зачепила - отже, її нема, а ті, хто з нею стикалися - невдахи). Хоча складно не помітити, взагалі-то, що на цьому форумі невдах ще пошукати треба. ;)

Для обговорення своїх достоїнств вже існує гілка, "Хвали мене мій язичку" називаєтья.

А на даній гілці було б цікаво почитати варті уваги аргументи проти.

• Подобається Подобається x 9
  11. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

... мало бути: велика фірма ще не означає велика зарплата і навпаки (мала фірма - не означає що мала зарплата)

п.с. і хто це тут так придумав, що редагувати свої повідомлення не можна? :no:

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я закінчила прикладну математику. Вчилося приблизно хлопців і дівчат порівну. При поділі на групи автоматично створювали менш престижні "дівчачі" групи, з яких потім сміялися. Звичайно, оцінки в дівчат були кращі. Після закінчення навчання майже всі студенти пішли працювати програмістами(хлопці) чи тестерами (дівчата) з меншими зарплатами. Пам"ятаю свої співбесіди на програміста - там з самого початку ставилися скептично і підозріло. Таким чином, зараз дуууже малий відсоток програмістів - дівчата! Дискримінація це чи ні - вирішуйте самі...

Крім того дискримінації я не зустрічала(не помічала). Взагалі, мені здається, що з часом її все менше і менше. І як на мене, поділ на більш чоловічі і жіночі професії - необхідність. Все-таки від природи ми різні...

• Подобається Подобається x 2
  13. Гелена

точно в 86?

гоноровість? якщо чесно я намагаюся не показувати своє роздратування
    мало що мене так дратує як мислення типу: "бідна я нещасна...весь світ поганий... всі люди сволочі... " і т.п.
    а привселюдне ниття тим більше дратує

ну звідки в людей стільки зневіри в самих себе? і звідки стільки якоїсь життєвої безпорадності? :no:
    а найбільше як я бачу люди люблять звинувачувати інших в своїх власних неприємностях :ireful1:
    і чого б це? це комусь вже допомогло? бо я не знала що то дієвий спосіб чогось в житті досягти... як то кажуть - вік живи, вік учись...

Додано через 5 хвилин
    а хтось сприйняв цю гілку як можливість виправдати свої невдачі - мол, не я винна, дискримінатори винні або як можливість поплакатися на тяжке життя і перепони по дорозі до щастя...

14. vasili

vasili Well-Known Member

ні у 81 http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=160567&postcount=81

Чому вам не подобається моя теза про гоноровість? Там нічого образливого немає, повірте, друга справа що ви граєте на почуттях тих людей які потенційно чи аналогічно можуть бути вашими працівниками з тими проблемами про які ви у своїх постах майже не розвертаєте, а бачити тільки власну придвзяттість...:)
    Гелена просто не всім "ПАПА ПОМОЖЕТ".

15. Гелена

:no: тобто?

не всім... мені от не помагав, але чи це зле? це добре, бо це пішло мені на користь (я так думаю), інкаше була б в свої роки маминою-татовою доцею нінащо без них не здатною. а потім від чоловіка. все життя на чиїйсь шиї...
    ніц не розумію чим то зле самому всього добиватися
    хіба тим що важко, але не настільки важко, щоб було аж неможливим
    життя взагалі складна штука, але "хочеш бути щасливим - будь ним" :)

16. zet

zet Дуже важлива персона

А чтож тут удивительного? у меня есть знакомая архитектор из Тольятти, то чтобы преодолеть предъвзятое отношение, ей просто пришлось открыть свою собственную фирму. Кстати, достаточно успешную... Сегодня я ей звонила. из-за того взрыва в автобусе. Слава господи. никто из ее близких не пострадал, но человек просто в шоке...

17. Гелена

... тому що ви побачили в моїх словах тільки гоноровість... і більше геть нічого...
    добре, проїхали :)

18. Ольга

Ольга Well-Known Member

соррі за офтоп, але цей жарт брутальний...

• Подобається Подобається x 5
  19. Forpost

Forpost Стоїк

Хто ж то Юлія Янчар http://www.gazeta.lviv.ua/articles/2007/10/25/27172/
    Стаття"Жіноча дискримінація: міф чи реальність"

Додано через 4 хвилини
    А чим добре?Ви не чули про різні стартові можливості? Кольта поки у нас нема.

Додано через 7 хвилин
    Памятаю мою тещу "Ми починали з ложки і миски і ви починайте" і 10 років ми угробили кращого життя, яке тепер вже нікому не потрібне

Додано через 13 хвилин
    В нашій українській традиції відсутня спадковість,чи то історично ,чи комуняки витравили.При нормальному старті ніяка жінка не піде на роботу ,вона ту роботу в гробу бачила.Може собі займатись громадською роботою або ще якимись витребеньками .А заробляти -то вже мазохізм

• Подобається Подобається x 2
  20. Гелена

...то був не жарт

Додано через 4 хвилини
    іноді ті в кого більші стартові можливості думають що вже перемогли і не помічають що забули зрушити з місця
    а ті в кого вони були мізерні ті стартові можливості тихо і без суєти добрели куди їм треба
    так що річ не стартових можливостях :)

а де твій аватар? :)