І сотворив Бог людину на свій образ ... чоловіком і жінкою сотворив їх.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Гелена, 27 жов 2007.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Відповідь: Жіноча дискримінація: міф чи реальність

:D :D :D
    ТАК жінки війни починають чоловічими руками! :agree:

А форумні війни? ;)

• Подобається Подобається x 3
  2. SOLT

SOLT New Member

А таких не існує! Є лише ілюзія словесної війни. Коли ти вимикаєш свій комп, то і війна якось... кудись...
    Спробуй!

3. zet

zet Дуже важлива персона

Только женщина-экономист может быть уверена в своей исключительности и отсутствии дискриминации по половому признаку. :)
    А если специальность техническая? Дискриминация есть, меньше, чем раньше, но, увы, никуда еще не делась...

• Подобається Подобається x 1
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Ви вважаєте,що тут віртальні машини постять,а живих людей нема?

5. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

ну от. а була б така повальна дискримінація, хіба ж їх туди взяли б?
    таж жінка фізично слабша за чоловіка, а там фізична робота в основному і ясно, що чоловік більше зробить, ніж жінка
    а бачите ж беруть жінок :)

Додано через 3 хвилини
    чому тільки? ;)

6. zet

zet Дуже важлива персона

Осталось толь узнать кто ваш папа или муж, для полной ясности.. :) Может вы просто за широкой родной спиной делаете карьеру. поэтому и не понимаете других, тех, кто бьется в одиночку с жизненной стихией...

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Як то добре, що чоловіки завжди мають на кого спихнути. ;)
    Кобіти не війни влаштовують, а крикливі розборки.
    Просто чоловіки не вміють так язиком допекти, як то жінки можуть часом, того їм крові треба.

8. zet

zet Дуже важлива персона

очень просто, там мужчин почти нет..

9. Liliyah Romanova

Тю, та там такі теньґі бабиска побачити можна, що одна більше за трьох хлопів зробить. Такі жінки називаються матріярхами. Вона все до рук прибере. :D:D:D Принцип такий: чим більше кобіта важить, тим більше влади в руках тримає. А ми тут зі своїми дієтам усю владу втратили. :p

• Подобається Подобається x 2
  10. SOLT

SOLT New Member

А хіба я таке написала? Просто я щоденно створюю словесну війну на роботі, в університеті. Тут не все так страшно. Тут ти більше ведеш війну внутрішню, якщо тебе хапають за живе і довго не відпускають. Але жінкам це підсилу!!!

11. Мія

Мія Well-Known Member

Купа купезна, кажете працює на будовах... ну то напевно Ви давно були на будовах... за союзу там було багато жінок, в час повного рівноправ"я всіх зі всіма.
    Сьогодні Ви не знайдете на будівництві жінки. Хіба, що дає вказівки що в який колір малювати.

То що жінки починають війну чоловічими руками, то правильно Левандівка зказав, бо йдуть воювати за ту жінку, за те щоб бути першим для тої ж жінки.

А чоловіка хто виховує? Не жінка? Так чи не жінка вчить його йти на війну і гинути за батьківщину, тоже жінку! То та жінка бідна така, аж нудить від того жалю до тої покривдженої жінки...
    Кажете швей чоловіків мало, а чому Ви не думали? Хто нав"язав тому чоловікові що бути швеєю то бабська робота? То яка ж жінка захоче бути з тим чоловіком? Прибиральниць чоловіків мало? Та Ви жартуєте море!

Дивіться ширше.

Я також маю багато конкретних прикладів.
    Те про, що Ви говорите дуже подібно на пташку в золотій клітці...
    От інший Вам приклад оженився хлопець з дівчиною. Жили собі файно і тут хлопець начинає пити і товкти ту дівчину, а згодом находить іншу, питається чому? дічина на 5 з плюсом інтелігентна, господарська дитина з милим обличчям, так чому?
    А я вам скажу чому, бо все життя той хлопець жив в сім"ї в де його мама вважала свого чоловіка невдахою, казала хлопцеві, "от будеш як твій тато..." тато пив від того, що не реалізовував стандартів мами і дитина йшла на вулицю яка її довчала правильним речам. От той хлопець оженився і ясна справа він буде підозрювати свою жінку в гріхах матері і не дай бог та не свідомо посягне на його нереалізованість.... в морду. Зрана - "вибач мене дорогенька", бо розуміє що помилився... та прощає і так декілька разів і що ви скажете він осяде, заспокоється ні! Він знайде собі нову жінку, яка його не простить як і матір батька. Бо вже звик до тої тиранії.... то шо, хто винен в ситуації, може чоловік?
    Ви тільки скажіть, я Вам прикладів приведу море де жінка!!! руйнує і давить сильніше ніж чоловічий кулак!

12. lulu

lulu Well-Known Member

таке враження що не українською говоримо
    а як мінімум японською і китайською
    а до вашої конкретної сентенції то в такому випадку виникає поняття неможливості кар"єрного зросту!
    все ж наголошую що є таки такі професії де можуть працювати і чоловіки і жінки!!!
    але таки вибирають чоловіків

і часто навіть не аргументують!

якщо ви з цим не стикались то класно але не розумію як тоді це можна заперечувати?

Додано через 3 хвилини
    звичайно що шукати не буду
    проте кожен день на власні очі бачу!!!!

13. Мія

Мія Well-Known Member

Брехня, маю складну технічну спеціальність того клятого програміста якого в ролі жінки не признають, не відчула ніякої дискримінації. Заробітна платня була значно вища ніж у чоловіків, бо спеціалістом є яких мало.
    А коли працівник не спеціаліст то тоді нарікає на то що роботодавець дискримінує.

О то Ви файно сказали... кажуть що дискримінацію жінок чоловіки придумали...
    Сміх та й годі

14. Liliyah Romanova

Пам"ятаю розмову з одним іноземцем, котрий багато років уже працює в Україні. Він дуже дивувався з того, що так багато чоловіків, з якими він працював в Україні були якісь слабодухі, не вміли прийняти самостійно рішень, а жінки навпаки. Він дійшов висновку, що після того, як стільки чоловіків винищили (протягом десятиліть), жінки на підсвідомому рівні почали виховувати їх так, аби вони були безініціятивні, м"які, намагаючись таким чином врятувати їм життя.

15. Гелена

татка я років 22 не бачила, точно не знаю чим він займається, тож і вам не скажу
    а з чоловіком разом маємо свій бізнес, то тепер не в "одіночку" звісно
    а до того всього добивалася сама, так що теорія ваша якось не тойво-во...
    а той хто сам всього добивається менше скаржиться: і в житті і на форумі - не привиклі-с...
    а той хто не просто добивається, а добивається успіху на всілякі перепони навіть уваги сильно не звертає, характер не той :)

якраз найбільше ниють ті хто або за широкою спиною, або все життя самостійно так і не зміг досягти бажаного - перші ниють від розбалуваності, другі від безпорадності

ті що всюди бачать дискримінацію мають психологію жертви, таким возом далеко не заїдеш...

16. lulu

lulu Well-Known Member

а чому виникла така безпорадність...особливо якщо хто років так з 10 таку собі стіну пробиває...
    і чого одразу всюди?
    вчора мій співробітник спізнився на репетицію
    всі його чемно чекали бо він...чоловік!!!!
    а їх треба цінувати і берегти!!!
    спізнюється він регулярно!!!
    після відпустки я спізнилася лише один раз!
    мала купу проблем і скандал і доповідні і пояснюючі і зарплату применшили!
    стосовно того хто з нас спеціаліст кращий-то в мене досвіду роботи на років так 5 більше крім того в різних установах крім того в нього навіть вищої освіти немає
    і що?
    і це лише крапелиночка мацюпусінька з того з чим я стикаюся кожен божий день

17. zet

zet Дуже важлива персона

Простите, а бизнесс на кого записан? На вас или на мужа?
    Вы не воюйте. а чуть-чуть прислушайтесь, не дай Господь, чтобы пригодилось. но...
    Есть у меня знакомая, которая поднимала вместе с мужем бизнесс, но при разводе все осталось только ему, хотя идеи-то были ее...

18. Liliyah Romanova

Ну, то залежить від постави.
    Дискримінацію можна бачити, маючи психологію жертви, а можна тому, що є наприклад завищене почуття справедливості. Та різні причини бувають.

На мене в універі завжди шишки летіли, але зате тим, хто після мене був, трохи легше ставало. Мама мене вічно просила, аби я в Жанну д"Арк не бавилася. :D Але було приємно знати, що викладач зі студенток більше не знущається, як перше.

• Подобається Подобається x 4
  19. Гелена

а чого не хочете знати хто моя мама? бачите яке мислення цікаве :clapping:

20. Liliyah Romanova

Я вам щиро скажу. Моя думка така, що один винен не буває. Дуже і дуже рідко так може бути.

а де твій аватар? :)