І сотворив Бог людину на свій образ ... чоловіком і жінкою сотворив їх.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Гелена, 27 жов 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: Жіноча дискримінація: міф чи реальність

Ну і як з тим всім в"яжеться ваша попередня фраза?

Ага, значить засвербіло...
    А чого тоді собі дозволяєте "слово сказати на будь якого мужчину" з мого оточення, і надієтеся чи такі впевненні, що в мене такого бажання не виникне?!

2. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Щераз кажу... тата мого не рухайте. Він працює на трьох роботах і завжди працював.

А бажання у вас не виникне бо жінка зараз запитає чого ніс розбитий і синяк під правим оком [​IMG] Я людина мирна і люблю спокій... але то я вже така є. Я маю право, а он хтось інший - ЗАСЬ!!!

3. Samojlovu4

Фсьо, пойняв - більше питань нема...

Знайома жіноча тактика, як з того "кавалка":
    "Да, я неправа, и теряюсь, что сказать в свое оправдание - но ты должен бы попросить прощения..."

Пи.Си.: спокійно, ніхто вашого тата не чіпає ні в перший раз, ні тим більше в другий... Гріх закидати таке хлопові, який навпаки завжди гостро реагує на наїзди на чоловіків. "але то я вже такий є"(с) Маруся-мама

• Подобається Подобається x 1
  4. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Хм... А ми тут ще про жіночу дискримінацію говоримо...
    Та нема такого!
    Просто є велика різниця між чоловіками та жінками - це як два різних світи, які один одного до кінця ніколи не зрозуміють. І це добре, бо партнер завжди цікавіший, коли у ньому є якась загадка.
    І ще одне - є речі дозволені жінці і недоступні для чоловіка - народжувати дітей. Яка ж тут може бути жіноча дискримінація?

• Подобається Подобається x 3
  5. Samojlovu4

+44.
    Один - за допис, решту 43 - за підпис. Давно хотів, та все забував...

6. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Та просто Адам був "пробником", ескізом. А тоді, врахувавши недоліки... :))

• Подобається Подобається x 5
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Свого роду еґоїзм, мона сказати. Бо як ще каже польська приповідка, цо вольно воєводзє то нє тобє мали смродзє. (Це не до вас конкретно)

А захищати приниженого/скривдженого чоловіка хай навіть і гіпотетично це зрозуміло і цілком природньо. Чоловіча солідарність. Тут вже десь був кавалок про то, тому не будемо повторюватись.

Додано через 3 хвилини
    О!!! Я також за підпис додала б +100

Є такий грішок. Люблю сказати так під гарячу руку що до нічого не годиться, ну хіба до того діла :radist:

Додано через 6 хвилин
    Ми трошки з вами відхилились від теми але таки дискримінація присутня. І правильно дівчата вже казали що самі собі чоловіків виховуємо бо синів не вчимо як поводитись з жінкою.
    Шанувати жінку і її стан коли вона вагітна, а значить уступити їй місце в трамваї - це одна річ
    А принижувати її на роботі, і дивитись на неї як суто на екземпляр для задоволення своїх секс мрій і бажань - це зовсім інша.

• Подобається Подобається x 4
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А на визначення образилися. ;)
    Цікаво, як назвати бізнесвумен, котрі на дітей часу ніколи не мають. Чомусь єдина асоціяція - "зозулька".

Додано через 13 хвилин
    Загадка полягає у нерозумінні???

9. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

я не образилася, просто сприйняла його інакше :)
    свята правда :sad:

10. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Тему не читав, але маю зауважити: з назви неясно, чи є жінки об'єктом чи суб'єктом дискримінації [​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  11. Liliyah Romanova

Тому я поважаю щасливих квочок більше, ніж зозульок.
    Взяла відповідальність - неси і крапка.
    І тому й захоплююся тими, котрі потрафлять нести усе. І бути в тому щасливими.

Додано через 21 хвилину
    Насмішили, дякую.
    Можна і те, й інше обговорити. ;)

Мене тут кожного разу як бачу вражає реакція певних "жінок" на те, що їм уступають місце. Я й не дивуюся, що потім такий чоловік іншій вже й не захоче поступитися. Зате так приємно, коли чоловік двері відчинить перед тобою і пропустить вперед. Але чорні тут вічно поперед кобіти пруть, хами. [​IMG]

12. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Та боязно -- однаково мужикі в усьому винні будуть :ninja: ;)

13. Liliyah Romanova

А мені здавалося, що ви не з лякливих. ;)

14. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Це не банальне нерозуміння того як комусь там важко чи не важко, як втомлює робота по хаті чи ще якісь побутові дрібниці.Жінки і чоловіки бачать ті ж самі речі і вчинки з різних кутів. Це інший світогляд, інші цінності. Чоловік ніколи до кінця не зрозуміє жінку і навпаки.

15. Liliyah Romanova

Погоджуюся. Але це не так вже й важко довідатися. Вистачить просто поцікавитися, запитати... Це все не так і складно.
    Як на мене те, що не можна когось зрозуміти ніколи і взагалі, то вигадка якихось лінивих штурпаків (тільки не сприйміть особисто будь ласка). Ну, але кому як зручніше.
    До кінця і чоловік чоловіка чи жінка жінку не зрозуміє.

16. Liliyah Romanova

Яка насправді роль жінки?...

Перегляд фільму про хасидів вкотре навів на роздуми про таке дивне обмежування жінки до самої лише функції дітородження. З одного боку це дар, а з іншого, його постійно перетворюють на тягар.
    З одного боку, ідеальну жінку чудово описано в Біблії, а з іншого, хтось (а особливо феміністки) постійно намагаються осміяти цей образ, вважаючи його мало не примітивним.
    Інший момент, який мене здивував у фільмі (неважливо який фільм, мені сама традиція чи то закон важливі), це те, що там чоловік жінку може відпустити й одружитися з іншою, якщо вона йому дітей не народить. І автоматично чомусь було вирішено, що безплідною є саме жінка, а можливість того, що безплідний саме чоловік навіть не розглядали.

Чи спрощує це роль жінки, чи обмежує? Чи це сучасне суспільство й емансипація наклали на жінку заважкі тягарі?

Отак подивлюся часом на мусульманок: ходять у балахонах, голови позав'язувані, не працюють ніде, їздять машинами шикарними, як не дивно, і в їхніх поглядах на інших жінок, напівроздягнених та різноманітно причесних, зазвичай не мають ні краплі заздрості. І тоді виникає питання: за яку роль жінки боролися, а яку вибороли?

• Подобається Подобається x 6
  17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

Відповідь: Яка насправді роль жінки?...

цікаво (до речі): чому ці феміністки такі малопривабливі та чоловікоподібні?...

18. Liliyah Romanova

Думаю тому, що всіляко приглушують та зневажують свої жіночість.

19. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

в цьому частково і відповідь на питання...
    жінка хоче бути чоловіком, але чоловіком бути не може....

• Подобається Подобається x 3
  20. Liliyah Romanova

Не може.
    А що значить бути жінкою? ;)

а де твій аватар? :)