І сотворив Бог людину на свій образ ... чоловіком і жінкою сотворив їх.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Гелена, 27 жов 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Жіноча дискримінація: міф чи реальність

Скажите спасибо Лилии Романовой, что она меня уговорила вас игнорировать... :) Вы часто срываетесь на откровенное хамство именно в отношении женщин. Удивительно, что вы сами этого не осознаете...

• Подобається Подобається x 1
  2. vasili

vasili Well-Known Member

Ні -ні ну, що Ви як жінка не хоче то й мені зась...

Лілю якщо я дійсно вас образив то я найблищим часом компенсую то вам, тільки тра' з вами уточнити в якому виді ви приймете сатисфакції!;)

Додано через 3 хвилини
    Ув. Зет я ни сном ни духом об "откровенном" хамстве, бывает иногда грубиянят мне мужики, но кобит я люблю, хамить им мне ни с руки, я им цветы люблю дарить...

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Вистачить просто культурне спілкування на форумі з вашого боку. Особливо з жінками, василю.
    Більше мені від вас ніц не треба. Дякую, що спитали.

Додано через 41 секунду
    Василю, є така хороша приказка: не відкладай на завтра, що можна нині зробити.
    Не хоче, не хоче. Особливо вас далі читати, який ви білий та пухнастий.
    Так що припиніть оффтопити і вертайтеся до теми.

4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ну от! дискримінація і засвітилася: замість звичного грубіянства - квіти!
    :)
    Ніпарядак...

5. zet

zet Дуже важлива персона

Левандовка, не смешно... Васили раздражает если женщина оказывается самостоятельнее его самого или, не дай Господь, умнее. Тогда он сразу забывает о цветах, пытась убедить себя любимого в том, что "все бабы дуры"... Справившись же с этой нелегкой задачей, т.е. обхамив всех претенденток на разум, удовлетворенно удаляется на заслуженный отдых...

• Подобається Подобається x 2
  6. levandivka

Тю...
    То Ви просто теж не розумієте, що ж хтів Васілі написати...
    З ким не буває..?

7. vasili

vasili Well-Known Member

Всім дівчатам форуму присвячується...

Додано через 32 секунди

• Подобається Подобається x 3
  8. Liliyah Romanova

Чоловікам форуму посвята сподобалася. ;)
    Але я почекаю на серйозні зміни. Не люблю задобрювання. :p

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Квіти якісь мацьопкі...
    Має бути во...

• Подобається Подобається x 9
  10. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

А мені здається (моя суб"єктивна думка), що просто в Василя характер дуже імпульсивний та запальний, тому він часто пише такі речі (не бажаючи при цьому комусь зла чи образ). І такі люди практично не міняються...
    Тому їх і треба сприймати такими, як вони є :).

По темі - теж персонально з дискримінацією жіночою не стикалася, швидше навпаки, маю позитивний досвід як і свій, так і своїх знайомих коліжанок. Одну наприклад взяли у Львові на українсько-німецьку фірму (дирекція вся українська), хоча вона "свіженько" одружилася, без будь-яких запитань (через кілька місяців пішла щаслива у декрет, радіючи, що отримуватиме добрі гроші).

11. zet

zet Дуже важлива персона

Я не согласна... И пока не было причины изменить свое мнение...Но я подожду, авось?!

12. Liliyah Romanova

Мінятися не треба, можна просто себе в руках тримати. Форум і його дописувачі - не боксерська груша для розрядки.
    Я знаєте, як часто напишу, але потім не тисну "додати". То ж живі люди читають. Тому я свідомо пишу лише те, що хочу. А решту напишу, пару з себе вижену, ну і допис вже не додаю. Бо нащо?

Додано через 1 хвилину
    Я сприймаю такими, як є, але най і вони тоді сприймають мою реакцію на них. Я тоді теж така, як є.
    Класно, що от ви не така, що тримаєте себе в руках. У вас це природньо виходить. А є люди дуже імпульсивні. І якщо комусь це важко дається, але таки дається, то чому іншого такого самого терпіти, тільки тому, що він має десь, як його допис сприймуть і чи не буде у читача відчуття, що йому хочуть на голову помиї вилляти?

13. levandivka

От звідки починається дискримінація:

:crazy:
    (доречі, levandivka-молодший)

Додано через 2 хвилини
    А я чув версію "луччє мєньше, да луччє..."
    :)

• Подобається Подобається x 10
  14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Жінка, яка їздила на риболовлю з чоловіком, розповідає подрузі:
    - Розумієш, я все робила не так, як треба. Я розмовляла занадто голосно, брала не ту наживку, закидала не туди, клювало у мене неправильно, підсікала не так і взагалі - впіймала більше риби, ніж він...

• Подобається Подобається x 9
  15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє,файного має бути багато!
    По асоціації з:"Ліпше бути багатим і здоровим,ніж бідним і хорим..."

16. vasili

vasili Well-Known Member

Вы не согласны с тем что я импульсивный и вспыльчивый, и с тем что я изменю свое отношение к чему-то?
    Полагаю ув. Зет вы просто разыгрываете мою фантазию сегодня и вчера... ;)

17. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

По-моєму, це повна маячня. Якщо я хочу взяти на роботу 23-дівчину, я візьму на роботу саме таку. Є така річ, як профіль спеціаліста, і там описується, яка б людина найкраще підходила на цю посаду, і там є не тільки стать і вік, а ще й досвід і особисті якості.
    1. ТАким чином я даю чіткішу інформацію в тому числі і для пошукачів роботи. 2. Я позбавляю себе від резюме, які мені автоматично не підходять. По-третє, 45- річній жінці могли б відмовити через те, що вона не вписується в корпоративну культуру. Так чи не чесніше і практичніше такі вимоги зазначати одразу в оголошенні.
    Скажімо, зараз ми собі у відділ шукаємо асистента, і, убийте мене, не буду я брати кобіту старшу за 25-26 років, , бо мені треба, щоб людина виконувала певні адміністративні функції (які уже лежать нижче амбіцій доросліших претенденток), мені треба виховати ту людину для нашого відділу і нашої компанії, а страших дуже не виховаєш і т.д. і хлопа брати не буду, бо в них амбіції зашкалюють, а нам не звізду тре, а працювати.
    І відмовили ми певним людям тільки тому, що вони нам ментально не підходять, хоча до професійних якостей питань ніяких. То це теж дискримінація? Шиза тоді якась починається. Прийняття людини на роботу - то взаємний вибір, і кожен вибирає те, що йому більше підходить.

Так що хто захоче знайти дискримінацію, той її знайде усюди..
    +1

• Подобається Подобається x 4
  18. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

раз нагадали про цю тему, зізнаюся: я зрозуміла, що він мав на увазі, але мені не сподобався сам спосіб викладу його думки
    а так - я майже повністю згідна зі сказаним :)

п.с. що то на мене сьогодні найшло? :shutup:

19. Liliyah Romanova

Таткова школа? Признавайтеся! :ireful1:

20. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А ви зауважили, що такий молодий а вже з ріжками :D

Chortenia
    Вам ніколи не зрозуміти погляду Кізоньки... але дякуючи вам ( не особисто, а таким хто захищає такі оголошення) я для Львова вже не спеціаліст а хіба можу брати свічку в руки (якраз нині посвятила) і лягати чекати смерті. І роки не ті, і ноги закороті і тухіс в наявності, хоча дякувати Богу на секретарку не претендую... але від перестановки доданків сума не змінилась.

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)