Відповідь: І шо з пробками в центрі Треба придумати крім "Дитина з нами" та "За кермом пані" наклейки "За кермом вагітна жінка" і "За кермом жінка в якої вдома немовля".
Відповідь: І шо з пробками в центрі Як на мене прискорити рух на вулицях можна таким способом: на більшості вулицях центру і ближнього центру паркуються по одній або навіть по 2 сторони вулиці яка ітак є маленькою тим самим зменшується к-стьсмуг, місця для обгону, і взагалі пропускна здатність вулиці. Варіантами вирішення тут є звичайно спорудження підземних чи багатоповерхоових парковок. Або навіть при можливості переконструювати вулиці таким чином шоб машини можна було ставити навскос ( / / / / ). Це звичайно зменшить пішохідну частину, але ж на тротуарах прбок то нема.... Можна також піти по практиці Києва де були перенастроєні заново більшість світлофорів. Кажуть пробки трішки розрідшали. Можна переглянути рух на деяких вулицях.... як на мене аж занадто односторонніх в нас в центрі! Ну і звичайно це відремонтувати центральні дороги - шоб водії не повзли 5 км/год бережучи свою нову машину чи не зупинялись кожні 5 метрів перед ямами
Відповідь: І шо з пробками в центрі ) Пишу після свіжого комента ДАрта ) Те що я сьодні бачив на Зеленій, Личаківській ... це армагідець ... притому повний ... ) Але найбільше мене приперли **** ,які виїжали на зустрічну роблячи 3, 4 а то і 5 ряд ...типу самі вумні ... Я виїхав з дому в 8-45 ) До оперного я добрався 10-27 - доречі ... це рівноцінно пішій прогуляні на туж дистанцію.
Відповідь: І шо з пробками в центрі Те саме було вчора й на розвилці Городоцька-Шевченка. Самі вумні тримали корок не менше 2-х годин. Від Цирку до центру дійшов пішки швидше. А за пару годин повертевся через той сами корок. Ідійоти! Не вимудровували б - не стояли б стільки. :cowboy:
Відповідь: І шо з пробками в центрі У Києві хуже.... думав що скоро мозоль на нозі буде, яка витискає зчеплення....
враховуючи те, що за прогнозами до снігів всю ту розриту могилу у центрі не закопають, така ситуація у місті буде всю зиму автолюбителі в прольоті...
якби то лише автолюбителів стосувалося. Трафило, лишив авто і пересів на трамвай. Але ж безколісні не менше страждають. Коли я сама, то можу і пішки через центр перебігтися. А з трирічною дитиною?
А обіцяли що ремонт в центрі до 1 жовтня. Але то не дивно, якщо враховувати те що до ремонту доріг у центрі міста допускають підрідника який немає жодного досвіду у відповідній галузі. Чому наші керманичі не несуть якоїсь, бодай адміністративної, відповідальності за неправдиві заяви, збитки місту.....
За оперним до першого грудня - так від самого початку казали кондукторки в 6-му трамваї, котрим регулярно користуюся.