Відповідь: І шо з пробками в центрі і прокльони, повірте, були якнайбільше від щирого серця. Незнаю ,правда ,чи свічку в церкві верх ногами ставили,шоб він (Садовий)скоріше окочурився -але прокльони чув.
Відповідь: І шо з пробками в центрі памятається ще веселе інтервю ,якогось відморозка з когорти садового,що транспортом завідує - мовляв маршрутки через центр взагалі відмінемо - а кому треба в інший кінець Львова- нехай через центр йде пішки , мовляв ходити корисно для здоров'я. В інший країні за таке чиновнику давно би дали сочного пінка під зад, а разом з ним і меру ,який такого вумника взяв на роботу. А у нас нічого - проковтнули і змирились - пішки так пішки....
Відповідь: І шо з пробками в центрі Сподобалося як вирішили проблему парижани (в них місто теж не нове і з вулицями така ж проблема) - вони побудували навколо парижу в окружну 4ьох рядовий автобан з якого можна добратися в любу точку міста без труднощів. там навіть всюди весять електронні табло на яких висвітлюється за скіки і куда можна добратися з цього місця і який там трафік. Кароче дуже мудро. Але всерівно проблема з парковкою є тому зара в них сама мода то маленькі машини, а ше більше то мопеди, мотоцикли. Ну нам до такого звичайно як до неба... ну то я так - на замєтку як кажеться....
Відповідь: І шо з пробками в центрі Перехрестя Наукова - Срийська дає фору центру по пробкам і всім пофіг. А давно могли би зробити кільце. Місце ж є!
Відповідь: І шо з пробками в центрі так-так. я сьогодні там їхала, була в шоці!!! центр швидше проїхала, ніж це перехрестя. Знаходяться мудрагелики, які думають, що тільки вони поспішають і на зустрічну смугу вискакують. сволочі. ще більші корки роблять
Відповідь: І шо з пробками в центрі Уникаю проїзду через це перехрестя, їду через Сихівський міст і по Луганській до Стрийської.
Відповідь: І шо з пробками в центрі Що за дурниці ви прошу пана пишите,от я зараз відпочиваю на Багамах ,тут у папуасів ніяких проблем немає, а якщо і виникають то зі збороєю в руках її тутже рішають. А вам все там не так, то води немає ,то світла або газу , все те тому що народ дуже високо освітченний А особливо серед слуг народу ,які вам будуть все придумувати чим би дитя не тішилось тільки би не плакало. Тому не тратьте куми сили а спускайтеся на дно. СЛАВА УКРАЇНІ!
Відповідь: І шо з пробками в центрі І шо він корисного робить????? Це є тупість, і взагалі то пиррівнюється до викрадення авто. ніде в світі такого нема шоб забирали машини на евакуаторі. забирають тоді коливиїзд загородив якшо виїзд не агородив пвиписують штраф. Якшо б виписували штрафи, можна виписита багато за короткий час і не треба було платити шалені гроші за ті евакуатори, плюс тим моднимджипам шо там стоять тоже можна буде виписувати!!!!!!!!
Відповідь: І шо з пробками в центрі А вам не здається ош ви просто заздрите всім людям які мають машину дорожче 15тис доларів? Яка різнция як вартість авто? навпаки зробити штрафи старим дешевим машинам які ледве їдуть і глохунть кожних 5 метрів
Відповідь: І шо з пробками в центрі Ви так кажете ніби через то шо люди паркуються не там де треба шо воно створює серйозні пробки? Особисто мені заважають маршутки а не ті шо паркуються. Взагалі не розумію хто вчив їздити водіїв маршуток
Відповідь: І шо з пробками в центрі Повірте ви дуже помияєтесь Які машини ви бачите що попадають в аварію - я бачу тіки старі!!!!!!!!!! особливо ваз 2109 і сатрі бмв мерси. А часто бачите машину за 50 тис долаів? я бачив тіки на фотках вжиув ні разу. Бо людина яка заробила 50 штук знає шо їх тяжко заробити і дивться за своєю машиною. а ті хто їздять на капейках які мають зарплату в 100 баксів їм життя не миле і на всьо по....
Відповідь: І шо з пробками в центрі І де ви бачете шо хтось шось краде? ош всі багаті то хабарники і політики? ІМХО ви самі мало заиробляєте, і ви не знаєте як заробити гроші і тому говорити про багатих шо вони крадуть
Відповідь: І шо з пробками в центрі я там проїзджаю кожен день і ті джипи мені не мішають а мішають маршутки які після віденської стоять
Відповідь: І шо з пробками в центрі ось тут я з Вами не погоджуся, томущо ті що їздять на "капєйках" із ЗП в 100 дулярів якраз і їздять обережно бо знають що якщо не розминуться з 50 000 машинкою то їм не то що ЗП і "капєйки" не вистарчить , а ще і квартиру треба буде продати що б хватило
Відповідь: І шо з пробками в центрі ні, чоловіче - це ти брешеш. Бо так звані "великі заробітки" незначної частини населення, - воно викликає деякі підозри7 особливо - коли ту незначну частину починають відстрілювати.
Відповідь: І шо з пробками в центрі бачив7 Їздив. не в захваті від власників. до речі6 коли частина тих власників стала дійсно своєю працю заробляти - то відразу і мерси-очкаріки, і хонди півспортивні попродавали6 і купили не зовсім щоб лайно, - але точно до 15 шт. баксів. Тобто - навіть ото львівського розливу шевроле - теж дешевше за 15 шт. Маєте щось заперечити? чи мерс-очкарік - то до 15 шт? -- До речі6 джипи типу нісан та бмв під віденською кавою - з затемненими шкельцями на додачу - кілько вони б коштували? якщо до 15 - то я реально в змозі їх купити