А в мене стоіть КІС, короід ніц не знайшов.... ---------- Додано в 20:22 ---------- Попередній допис був написаний в 20:20 ---------- А микрософт антивірус гімно, як і куда його не вбудовуй....
Так ти ж кажеш шо антивірус взагалі не потрібен. Он в мене типу він є, але ніби як нема. Я не заморочуюсь.
Те, що його вбудували у 8ку, честі не додає ні йому, ні його розробникам. Впринципі, яка вінда, такий і антивірусник))). На кращий вона не заслуговує. Ви мене не так зрозуміли. Я мав на увазі інші тестування. ))) Наприклад, один з комп. журналів нещодавно проводив тестування антивірусників і цей антивірусник навіть не розглядався, про що вказується в статті, оскількі він навіть не витягує до мінімальних вимог і останнім часом зарекомендував себе настільки паскудно, що люди вирішили на нього навіть час та папір не переводити. Я іноді його ставлю лише тим людям, хто до інету не підключений. Раз у 2 тижні оновив з флешки і будь здоров
Де? Гугль новини, Копіпаст.ру, УП, 2000, Експресс, Тиждень... На інші сайти по необхідності, коли не коли...
Народе України! А що то у вас за системи такі і антивіруси на язікє? Та ж від 7-ки є нормальні українські версії. Якби у когось вінда була язічєска, то з тим же номером українська встає! Жах просто!!!
Друзі, маю питання! Майже на всіх львівських сайтах з інформацією про культурні події у місті, афіши,концерти, антивірус сигналить про трояни. Це тільки у мене така проблема чи загалом так? Без антивірусної "тривоги" навіть не можу подивитись, що у місті цікавого)
Я нарешті довимахувався, завелась якась х**я і підгружає свою рекламу на сторінки, втому числі і на гугл, і навіть на рідний хФорум)) Лікувальна утиліта її не виводить, вроді треба перезагрузити роутер, але мені впадло....Може восини руки дійдуть)
Я б не радив користуватись будь-якими програмами чи сервісами розробленими в Росії. Тим більше що їх і так мало тому легко обійтись.
Хірню легко вивів ше тоді, троха лікувальною утелітою, а остаточно все ліве пропало після оновлення хрома. Гаратаю далі без антивіруса, глюків нема, хіба проклятий яндекс браузер знову десь проліз, то вбив тільки що...
Підкиньте хтось лікувальну утиліту буржуйську, пам'ятаю раз пробував знайти і ніфіга... Хоч скажіть як то по правильному називається по англіцки.
Ніщо так не харить як постійно працюючий антивірусняк. 20 років працюю на компі, ніколи не ставив на постійно. Якщо щось не то - зараз можна якийсь інтернет сканер разово використати і почистити як щось зловиш. Взагалі основні тормози на компі: 1. ХДД. 2. Пилюка. (перегрів, тротлінг) 3. Антивірус. Юзайте ССД, чистіть час від часу від пилі і не ставте постійно працюючі сканери вірусів і буде все зашибісь))).