І нафіга той антивірус?

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем Hyligan, 20 жов 2013.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

4 ядра 8 гіг

• Подобається Подобається x 1
  2. Hyligan

Hyligan Іронічний

Радий за Вас :)))

3. yasam

yasam Well-Known Member

а ми вам співчуваємо )))

4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колись мірялись піськами а тепер гігабайтами :mocking:

• Подобається Подобається x 2
  5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Антизвір в мене мусить бути, каспер добре обрізає всякі банери і рекламу, і ніхто не застрахований від сусіда з флешкою яка подібна на звіринець а не на флешку.

6. Olenall

Olenall миється в бані

ні хай працює, я довіряю

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Так прикол в тому що потрібно зібрати величезну колекцію вірусів щоб вони загрузили систему на стільки як власноручно поставлений антивірус...

Та і ніхто не забороняє провірити флешку чи якийсь сумнівний файл, мова про те щоб не тримати антивірус постійно включеним.

8. yasam

yasam Well-Known Member

Ви напевне і з розетки комп витягуєте як йдете з хати? )))

9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

1. проблема віруса тільки в загрузі системи?
    2. В мене вдома на всіх компах AVG, а на моєму ноуті Microsoft Security Essential. AVG гальмує комп лише в момент оновлення, а дрібно-мнякого взагалі не помічаю.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Hyliganе, то скоріше до старих компів стосується, типу 10-річного семпрона з 128 мб озу. Сучасні компи не потребують відключення антизвіра, я наприклад не помічаю роботи каспера, хіба він викине якесь повідомлення.

11. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

Працювати з правами адміністратора в ОС Windows без антивіруса не рекомендується

12. liyama

liyama Well-Known Member

яким софтом то робите ?

13. ovod

ovod Well-Known Member

ghost, акроніс.....користуюся ghost....

14. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

В мене валяється кілька версій Hiren' boot cd. Для такого чайника як я там інструментів більше ніж достатньо

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

Мій компютер з одним ядром все одно, що з одним яйцем, який антивірус не поставлю, все зависає.
    Приблизно 10 років тому, як купляв його, то касперського можна було знайти на 15-20 мбайт, а тепер він розрісся до таких розмірів, що мій не стягує. Вже кілька місяців користуюсь інтернетом без антивірусника і все люкс. Якщо якась фігня попаде і зависне компютер, мені пофіг, заново відформатую твердий диск і поставлю Windows XP.

16. Zeze

Zeze Well-Known Member

краще би мовчали

17. yasam

yasam Well-Known Member

18. Zeze

Zeze Well-Known Member

Ти хто такий щоб тикати?

19. mimini

mimini New Member

колись працював в сфері компютерної безпеки, і чесно кажучи, якщо користувач не ас в ОС win, то краще
    поставити антивірус.

20. Hyligan

Hyligan Іронічний

І з антивірусом така фігня була пару раз, правда ше на дуалабі. Не знаю в чому саме причина (бот мережа, чи ще щось) ...Лікується переустановкою віндовса.

---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ----------

І я про те...От хіба ще купити зовнішній диск щоб скинути фото і відео домашнє, бо то єдине що шкода втратити.

---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ----------

І тим не менше він забирає хороший шматок процесора і оперативки, а нафіга? Я більше скажу, на потужному компі Ви і вірусів не помітите, хіба вони викинуть вам банер з голими бабами на робочий стіл, і вимогою заплатити пару гривнів за відключення...:mocking:

---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

...А я і далі печу без антивіруса, політ нормальний, комп явно шустріший ніж до того...Аж самому цікаво, що буде наприклад через рік...

а де твій аватар? :)