Антизвір в мене мусить бути, каспер добре обрізає всякі банери і рекламу, і ніхто не застрахований від сусіда з флешкою яка подібна на звіринець а не на флешку.
Так прикол в тому що потрібно зібрати величезну колекцію вірусів щоб вони загрузили систему на стільки як власноручно поставлений антивірус... Та і ніхто не забороняє провірити флешку чи якийсь сумнівний файл, мова про те щоб не тримати антивірус постійно включеним.
1. проблема віруса тільки в загрузі системи? 2. В мене вдома на всіх компах AVG, а на моєму ноуті Microsoft Security Essential. AVG гальмує комп лише в момент оновлення, а дрібно-мнякого взагалі не помічаю.
Hyliganе, то скоріше до старих компів стосується, типу 10-річного семпрона з 128 мб озу. Сучасні компи не потребують відключення антизвіра, я наприклад не помічаю роботи каспера, хіба він викине якесь повідомлення.
В мене валяється кілька версій Hiren' boot cd. Для такого чайника як я там інструментів більше ніж достатньо
Мій компютер з одним ядром все одно, що з одним яйцем, який антивірус не поставлю, все зависає. Приблизно 10 років тому, як купляв його, то касперського можна було знайти на 15-20 мбайт, а тепер він розрісся до таких розмірів, що мій не стягує. Вже кілька місяців користуюсь інтернетом без антивірусника і все люкс. Якщо якась фігня попаде і зависне компютер, мені пофіг, заново відформатую твердий диск і поставлю Windows XP.
колись працював в сфері компютерної безпеки, і чесно кажучи, якщо користувач не ас в ОС win, то краще поставити антивірус. був в мене знайомий, провів собі нет ОГО, посидів деякий час без антивірусу, а потім почав жалітися що нет поганий, викликав пару раз майстрів щоб лінію провірили, і так протягом місяця, закінчилося тим, що йому нет відключили, а проблемую поганого нету було те, що він був заражений, і його компютер належав до бот мережі
І з антивірусом така фігня була пару раз, правда ше на дуалабі. Не знаю в чому саме причина (бот мережа, чи ще щось) ...Лікується переустановкою віндовса. ---------- Додано в 19:33 ---------- Попередній допис був написаний в 19:32 ---------- І я про те...От хіба ще купити зовнішній диск щоб скинути фото і відео домашнє, бо то єдине що шкода втратити. ---------- Додано в 19:37 ---------- Попередній допис був написаний в 19:33 ---------- І тим не менше він забирає хороший шматок процесора і оперативки, а нафіга? Я більше скажу, на потужному компі Ви і вірусів не помітите, хіба вони викинуть вам банер з голими бабами на робочий стіл, і вимогою заплатити пару гривнів за відключення... ---------- Додано в 19:40 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ---------- ...А я і далі печу без антивіруса, політ нормальний, комп явно шустріший ніж до того...Аж самому цікаво, що буде наприклад через рік... зазвичай я віндовс раз в рік переставляв