Відповідь: I am legend Маюнка, качати не варто. ДВДскріни в мережі є досить непогані, однак переклад залишає бажати кращого - як говорять . Сам не бачив, і поки що не збираюсь. Чекатиму на прем`єру . А фільм, схоже, дійсно крутий. В головній ролі Вілл Сміт. Жанр - вампірський екшн. Про останнього із людей. Усі решта - вампіри. В очікуванні прем`єри раджу почитати першоджерело - книгу з аналогічною назвою. В книзі класне закінчення, яке змусило мене трохи задуматись . І власне, назва стала зрозумілою лише в кінці.
Відповідь: I am legend Не знаю, що там і як, але в мене переклад і якість супер, немає на що скаржитися! Щодо самого фільму, то він мені сподобався дуже, продовження б хотілося! Але судячи з кінця може й не бути. Хоча хто його знає...
Відповідь: I am legend Якість дуже добра, переклад цілком нормальний. Найбільше у фільмі сподобався безлюдний Нью-Йорк порослий високою травою, кукурудзою, кругом бігають дикі парнокопитні і леви, а межи тим всім Вілл Сміт на червоному Мустангу вишиває Фон класний, але у всьому іншому сюжет фільму доволі шаблонний. Продовження цілком може бути, прогнозую, що також шаблонне. Згадаймо "Чужий-4" і "Обитель зла -3". Головного героя клонують
Відповідь: I am legend скачала вчора з сітки. не сподобалось зовсім. взагалі. сюжет не новий абсолютно. подібний разів зо 3 точно бачила. єдине, що сподобалось - пару слів про Боба Марлі, і його ж світла ідея про щастя, для будівництва якого потрібно докладати зусиль і не здаватися. врешті-решт, бути вірним своїй мрії. після "У пошуках щастя" з Уіллом Смітом, "Я-легенда" взагалі не сприймається як художній фільм. моя оцінка - посередньо. є схожі фільми зі схожими ідеями (як мінімум "Вірус", "Residence evil", навіть ідея про розмови з неживими істотами в умовах ізольованості від суспільства - "Вигнанець" з Хенксом).
Відповідь: I am legend дякую за комплімент просто мій смак відрізняється від вашого. а це ще не значить, що у мене його нема.
Відповідь: I am legend моя відповідь: вирвалось. просто ви любите екшн. я також. але якісніший повірте мені на слово, так склалось, що я трохи розуміюсь на кіноіндустрії.
Відповідь: I am legend Зовсім ні . Все значно складніше . Якраз ні. Просто екшн типу "Трансформерів" чи "Кейджа на байку" (забув назву) не можу дивитись, а от екшн в поєднанні з "драйвом" - залюбки, навіть якщо без цікавого сюжету. Це типу "Дум" та "Козирні тузи". Від "Я - легенда" сподіваюсь мінімум схожих вражень. Як самовпевнено! Були на стажуванні в Голлівуді? Чи маєте знайомих голлівудських зірок (Міла Йовович там )? Чи?..
Відповідь: I am legend працювала у дистриб"юторській компанії. все більше - комерційна таємниця але дотепер ходю на всі допрем"єрки і прес-покази