Відповідь: HDTV відео А Алькар? Бо в мене подібний тариф: 64К анлім + 10гіг алькару на швидкості 8М (хоча виявилось насправді анлім) за 99грн.
Відповідь: HDTV відео Ну то треба тссссс, а то кранчик перекриють :ninja: . П.С. Щось ми оффтопимо. Давайте краще про HDTV, а то вернетсі у вівторок пан Шрек і пошле в баню.
Купив ЛСД телік (40") Самсунг з HDTV. Зараз дуже жалію. Справа в тому, як пізніше я вичитав в неті, що картинка яка йде по нашому телебаченні (звчиайному з Висчокого Замку) дуже погана і в малому розширенні (порівняно з міжнародними стандартами). Тому при розтягуванні цієї картинки на велике розширенні ХДТВ то отримуємо деяку квадратність Тому нікому не раджу купувати
Так підключіть кабельне цифрофе телебачення і нормально має бути. У Львові є кілька провайдерів - Воля, Діалект, ...
я також маю телевізор HD Ready і HDMI програвач.Підказіть ,будь-ласка, де можна діставати диски з HD зображенням
На моїй вулиці кабельного немає. Є саталітарка але з нею возитися неохота. В інтернеті можна скачати фільми в такому зображенні. Якшо найду сайт - викладу
HD-програвач чи просто програвач з HDMI? HDMI - це не формат відео, це формат роз'єму кабелів (інтерфейс), зараз більшість звичайних DVD-програвачів мають HDMI-вихід для підключення до HD-телевізорів, проте це ще не означає що вони можуть відтворювати HD-відео. Я ще не зустрічав у Львові в продажу HD-програвачів (хоча не виключаю що відстав від життя ). Напишіть конкретну модель свого плеєра - глянемо Стосовно де брати HD - є купа сайтів, писати тут не буду, а то ше вліплять картку )
Ми з чоловіком думали купити HD-програвач. Коли пішли в магазин - то продавець нам сказав що на такому програвачі ми зможемо дивитись тільки blue-ray диски, а звичайні DVD з avi, dvd-rip то чудо техніки не читає.... Тому ми купили звичайний плеєр з HDMI-виходом Якість зображення гарна на HDTV (40") Тепер чекаємо коли появиться HD-програвач 2 в 1 - точно купим!!
Немає різниці на звичайному телевізорі. Звичайний телевізор навіть не повністтю передає чіткість DVD. В звичайних телевізорах роздільна здатність меншна ніж 720х576 (DVD - формат 4х3).
Вибачте а ТУТ всі канали працюють в HDTV якості? І як мені дивитись їх на ТВ.Я знаю,що потрібно спецкабель до компа.В принципі у мене на телевізорі є вхід для інтернету.Чи я просто за допомогою кабеля на ці канали не вийду? У мене Sony KDL-32W5500 .
я більшість своїх HDTV файлів витягував з торрентс.нет.уа. І неправда, що на 19 дюймах різниці не видно. Залежить від того, з якої відстані дивитись. Погодьтеся, дивитися плазму з 1 метра неприкольно, але 19" спокійно дивишся за столом і реально видно всі переваги якості. А з приводу телебачення, то вже недовго залишилось. HDTV - от наступний крок після цифрового. Принаймні у Києві Воля вже транслює, але поки олише фільми на замовлення. Так що можна сказати, що ми за півкроку від HDTV