Капєц - вже і з бані пропадати стало У за діло репресованого тутейшого юзера @ІгорМ хтось стибрив аватар Правда, підпис залишили АХТУНГ! На аватарі вівця. ВІВ-ЦЯ! /"koyun" турецькою мовою/
та яка ж радість! @Gyppsy, це в молодшого сина, що весілля було? Хай росте гарною, розумною, здоровою і горя не знає!
Ха, тему не видел, но был уверен изначально в равенстве. Просто оставлю это здесь, чтобы каждый мог убедиться в моей правоте. Как только он понял, что раскрыт мной, то сразу же сменил ник. На киевском форуме было нечто феерическое, что ему категорически не хотелось показывать местным. Там с такими не церемонились. Поэтому он быстро переобулся и с 2019-го года делал вид, будто не замечает моих сообщений. Когда киевский форум в 2021-м закрылся, то он тут же меня "смело" спросил, почему я к нему так отношусь.
Кажуть, що діти, то квіти, а внуки - солодкі ягідки) Народження маленької Людини - велике продовження Роду! @Gyppsy - дідусь, щасливої долі внучці!
...і що навіть не плаче? Певно в мамусі молочко ситне, а дідусь з бабусею колискові гарно співають... @Gyppsy, я трохи спізнилася з вітаннями, але побажати радості і добра, ніколи не пізно, так думаю) Чомусь я до цієї теми, щойно за місяць добралася))
Бачив, що плакала, коли купали... А дідусь з бабусею колискові не співають - внучка дуже далеко Все ОК