То Мих чомусь блудить. Він придумав якогось Ігор_М і морочить людям голови) Це те саме, що написати Мих=Ми_х ? ) зі Та й щоб два рази не вставати: ІгорМ не забанений. Він заблокований. Практично всі його сусіди миються в бані, в більшості з них також в доробку Дописів:0 Карма:0 Бали:1 А ІгорМ Маленький українець , він заблокований зі всіма своїми Дописами 14.873, Кармою 2.466. Навіть є бали, аж 113
Ха, попри свято згадався за_діло_репресований тутейший юзер @ІгорМ Взяв я пішов і провідав) Сидить))) І я не впевнений, але мусет на останньому відвідуванні маячило менше сповіщень, десь 30+ Зараз 41. Значить, не сумує))) Та й чо йому переживати чи сумувати - сидить за діло, знав куди йде; Та й практично перед кожною ризиковою роботою він тут сумлінно сповідався. Мусет, три рази... І йому якось сходило трохи тото з рук) Ну, але скільки ниточка не вийся, а кінчик мусить бути, нє? Все правильно. зі а @medwedo berlogsoni бере і не вірить, що за діяння на форумі також сповідаються і відпокутують; ззі Глянув на Андріану і згадалося: У дівчат ІгорМ досить навіть файно виглядає і трошки ще навіть тріпається;
Ха, попри свято згадався за_діло_репресований тутейший юзер @ІгорМ Взяв я пішов і провідав) Сидить))) на останньому відвідуванні маячило менше сповіщень, 41. Зараз 47. Значить, не сумує))) /правда, мусет пару раз його Gyppsy тривожив;/
Ха, при нагоді згадався за_діло_репресований тутейший юзер @ІгорМ Взяв я пішов і провідав) Сидить))) на останньому відвідуванні маячило менше сповіщень, 47. Зараз 49. Значить, не сумує))) А якщо взяти до уваги, що за останній тиждень-два його дуже часто згадували всує / без собачки/, то він там в бані обертався на всі боки як в файній парілці) Хай париться, він то заслужив ;
Поки ще тримає то горнятко свого вина, котре я випив, то роздаю то вино всім бажаючим. По чвертці, тіпа пробники, просто так. Мені тре ПІБ, адресу, № відділення НП, № тлф /але не конче/ бажаючого.
Акція стоп. /може.../ Всім, хто не погордував моїм витвором, Миколай поніс чвертки. Сушка в якості ущільнювача і амортизатора. Во, крайня посилка зі Будьмо чемними, бо Миколайко дивиться!
Ха, при нагоді згадався за_діло_репресований тутейший юзер @ІгорМ Взяв я пішов і провідав) Сидить))) на останньому відвідуванні маячило менше сповіщень, 49. Зараз 54. Значить, не сумує))) Хай париться, він то заслужив
<iframe src="Facebook" width="500" height="948" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>