Дитятко....та скіко того життя,най бідолашний ся притуле,приголубе,не розумію наших ббабисок,як туле не подобаєси,як не туле теж не подобаєси..... ---------- Додано в 16:56 ---------- Попередній допис був написаний в 16:55 ---------- ---------- Додано в 16:58 ---------- Попередній допис був написаний в 16:56 ---------- Водію, а ви шо теє...троха голубі?Чи то ваша така профорієнтація,колися синцю,бо я на тебе воко поклала, а ти тейвово...... ---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:58 ---------- Студенти - то як мої вонуки дармоїди...
...піскливо - тавагіщі!а бгонівічьок кто угнав? тихенько в сторону:ніц,ще трохи між собов погризітсі і буде вам не привид,а ... фсьо...іду в другий гавтобус.там теж тра своїх переколотити....поділяй і властвуй!
Не випускайте комуністів живими з маршрутки! Або хоч прапор заберіть, буде шо на львівську бруківку постелити, а то дощі почались, болото.
Куда,куда...стояти і не рухатись,ти ше з бабков Парасков не поговорила... (бабка взяла руки в боки і насупливо насторожилась...)
Пасажири з маршрутки спостерігають,як мужик.засапавшись доганяє автобус,що набирає ходу. З гірки. Один приколіст - Мужик,ти так прикокольно біжиш,що я мало не обпісявся зо сміху! - Ти зара вс....ся! Я водій автобуса!
То вам жіночко ся причуло, жи то я казав. То одна тітка казала, просто в неї дуже пишні форми і грубий голос. От чуєте, ще щось каже (то того, що поклав їй руку на стегно): - Йой, дядьку, та ви прямо якийсь гладіатор! Вже пів години на мені лежите, мене гладите, гладите, а до справи не доходить. Та вже робіть що небуть, або ся посуньте і звільніть місце іншому.
нє...ті,кого приручили,ради си не дают....Тоті дикі... видите,скілько той пес вже біжит....а ще ніхто го не пожалів.... ---------- Додано в 17:38 ---------- Попередній допис був написаний в 17:37 ---------- власне......
Пане водію! Станьте мені біля того стовпа....Поки з Вами доїдеш ,то пів-Львова об"їдеш! Що за дурацький маршрут у вас!!! папугу віддайте...дякую..Йой!!!!!!!! Хто вкрав мій гаманець?!
А Мих на Шуварі ябка купує..оптом Дядьку, куди Ви претеся з своїми біляшами, напису не читали на автобусі"З біляшами не заходити"?
Ви б тут ще варені яйця з куркою попросили.Зразу б стало в автобусі порожньо від того сморіду. І чого тут кататися цілу добу, Вам , що жити немає де?То телефонуйте своєму Льоліку, щоб клієнта підігнав з хатою.
Я ся бою. Я вже нині єдну зміну пропустила. І вобше, я вже не хочу таким життям жити! Кіко можна? Піду на біржу, курси і рекваліфікацію. А біляша таки куплю... Почому біляші?
Та не бійтеся Ви, змийте макіяж і Льолік не впізнає.А біляша ми Вам зараз у того дядька попросимо, у нього ще два залишилось...Ви йому тільки підморгніть