Гумовий автобус:))

Тема у розділі 'Піонертабір', створена користувачем Honda, 1 вер 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

А Лєнровера за шо'с купив? Та за тоті ябка!

• Подобається Подобається x 5
  2. La esposa

La esposa Well-Known Member

Жінннночко, виходьте скоро, бо мокну на дощі! Хух, шо то ті студенти бідні витримують, шоб додому заїхати! Передайте, будь ласка, за одного! як то добре, шо стипендію нині дали, вже до того гуртожитка пішки в той дощ не піду!

3. Персі

Персі La mafia è immortale!

То службовий був... :blush: Та й той нова влада забрала, теперка мушу з вами маршрутками кататись.

• Подобається Подобається x 1
  4. La esposa

ОПА..! та то ж Тягнибок!!! Народ, тут студенти є? ану я тобі зараз пригадаю, як ми стояли в тій палатці під універом, дощ падав, зима, вітер, а ти нам останніх 25 грн не заплатив..! а ходи-но сюди!!

• Подобається Подобається x 6
  5. Персі

А нашо ви замість роздавати агітматеріали, їх в найближчий смітник повикидали?

• Подобається Подобається x 3
  6. La esposa

та ціхо ви..! пошепки: я їх не викидала, в мене кіт на такі агітматерали "ходити" любить, нівіть більше, ніж на Яценюкові газетки :) уявляєте, яка економія?

• Подобається Подобається x 4
  7. Персі

Нічо собі. Своєму коту дупу моїми агітками витирала, ше й гроші за то вимагає! Ну і маладьош пішла! І то ж наше майбутнє!
    Ану віддавай всьо, що я вам заплатив. Робити ніц ніхто не хоче, а грошей всі хочуть. Один я працюю за всю Україну, пропали би вже без мене. )))

• Подобається Подобається x 2
  8. La esposa

шооооо????? а хто то обіцявся стипендії підняти, га..? а де ті наші обісцяні надбавки і пільги? та он, тролєйбус вже гривню коштує, а був 50 копійок!!! так, де той хлоп з бензопилою???

9. Персі

Ну проголосували б за мене, були б вам і надбавки, і пільги, і стипендії. :))) А так, усі претензії до президента. :)))

10. Honda

Honda Well-Known Member

Що за народу напхалось!!! Я вже третій раз біля своєї зупинки проїжджаю!!!!
    Ше від учора придавили мене тут міхами, і роби що хоч!

11. Locke

Locke невиправний реаліст

В іншому кінці автобуса мовчки їде чоловік кавказької національності. Видно продав апельсини на Шуварі і їде на вокзал. Він тримається за ручку вгорі автобуса і в тісняві на кожному повороті торкається локтем до обличчя одної пасажирки

- Та скільки можна, та забери в кінці-кінців руку від мого писка!
    - Люди добрые, чэго ана ко мнэ пристайот? Ну посмотрите - гдэ мои руки, а гдэ ейо писка!

• Подобається Подобається x 12
  12. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Тягнибок: Чув, люди душаться? Так, водію, а чого немає таблички - "москалям, жидам та собакам не заходити"!? А де надпис - "кожні сімдесять копійок з двайцяти ідуть на свободу"? Ти проти свободи!?

13. Honda

Honda Well-Known Member

Мужчина, перестаньте тертись до мене!!!! Он, є скільки місця, а Ви біля мене стоїте!!!

14. Locke

- Ну мужчина! Ну скільки ж можна! Заберіть руку з мого стегна. (Чоловік почервонів і забирає руку) Та ні, то я не до вас. Ви можете тримати.

15. Honda

Honda Well-Known Member

Ой, а шо робить водій в салоні?? А хто ж за кермом???

---------- Додано в 15:48 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

І шось так тихо в маршрутці стало! Аж незвично...

16. Locke

- Автопілот (після такої відповіді водія в салоні стало ще тихіше)

17. Honda

Honda Well-Known Member

А звідки той ваш автопілот знає львівські дороги? Якийсь навчений напевно!

18. Peri

Peri Well-Known Member

звиняйте,добродію,але по-перше,не тітонька а дівчинка:girl_wink::girl_spruce_up:
    а по-друге,ви на мене не тицяйте.а на себе подивітсі!:))
    і вупше,не тілько в тому гавтобусі наш брат вишиває.от глядіт,в інших темах...ой,гавтобусах,єм там навит місце уступают і в писок раболепно глядят:)

19. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та який там автопілот,то наш Місько після нічної зміни сам як на автопілоті руляку круте,а той шо ходе по салоні то той мадаму шукає,чи може бабку Параску?Скучив за мнов синку?Їди но краще Міська підміни ,бо він спит, а спереду фура жене, а вженитись ше встигнеш...кавал"яр!!!
    (бабка підморгнула йому чемно і просунулась до переду)

20. Персі

Яка там дівчинка після мужчини з парасолею :)))

а де твій аватар? :)