(Мужчина знімає з плеча бензопилу і стає по стійці струнко). А звідки я знаю. В нього такі великі очі, що й не впізнати.
Та то на тебе вся маршрутка ся диве,яке чудо з бинзопелов....і звідкі ся взяло...нашо м ти синку тота бензопила.Га?Чи ти тово знав,шо Тягнибок підсяде? ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ---------- (бабка здивовано дивиться на чоловіка і хитає головою, в знак здивування...)
Ти, синку, сідай, я й так бачу, шо ти не москаль (але бензопилу тримай наготові, видиш, комуняки близько)
Шо там Ви розумієте!?У мене курячі яйця, 2 десятки!Поки доїду омлет буде. Блін, ще й депутатів сюди занесло!Мерседес йому вже впадло чи шо?
Маруню,то ти є? А так файне виглядаєш,шо м тебе з мадамов сплутала..... Як там Зоська,шо в неї Йван пияк, а син пройдисвіт?..
Шо Ви нападаєте на мене? Звідки я міг знати за Тягнибока, якшо я нині тільки з заробітків їду. Шо за народ, хоч бери і бензопилу заводь...
Бабуню, я розумію, шо Ви потенційний виборець, але ж все - таки пити менше треба Хочу бути ближче до народу! (подумки: І на дідька я погодився на то парі Садового...)
Бабцю Параско, яка Маруня? То ж я, синцьо Тягнибок! Як то так мене не впізнала? Забула, як я з твого садка ябка крав, як малий був?
Та куди вже ближче, на голову вилізли й ноги звісили тому народові!Ану виходьте, не дратуйте народ, бо вуйко з бензопилою за себе вже не відповідає, он як вочі кров"ю налилися, червоні наче у бика на кориді1 ---------- Додано в 13:38 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ---------- Тітка забула як малий був, тільки сам красти й зараз не забув..тільки вже не ябка
Та то Зеньчин син...я го памнятаю малим тягав всяке лахміття за собов,так і прозвали Тягнибок, а шо ябка крав...то теж памнятаю,вилізе на тую яблуньку, і тєгне те ябко,тєгне, я й му кажу не тєгай,сама ті вірву, а він то так боком,боком і давай втікати..тому й тягнибок.
Поетка, Во, бабця Параска не дасть збрехати, я би вкрасти не зміг, якби й хтів. Так шо на виборах за мене голосуйте. )