не дивітси шо мала м,але комунізму всі потребуют!а я,файно є ніц не робити а тилько по заслугам брати а сєксу немаааа!
О!!!!вуйцьо Миху ....Знайомтесь то з мого села мами брата а того сестри зятя сват...МИХ!!!!!!! ---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:11 ---------- Ємануїл - є!!!І вуйцьо прийшли,значитиь бууууде секс.... ---------- Додано в 00:13 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ---------- Йой - стара м я стала,стара, хтіла м сказати СЕНС!!!!!
вуйцьо Мих з Емануїлом?І самогонков?йой,то навит жаден привид не втрафит до витримання! І цьоця,та же 8 марца зробила, теж би того не подужала!
Охохо!!!Бабця ся втомила,нагонила по шуварі з міхами,ше в автобусі "драйванула"...йде певнє спати. Завтра на зворотньому шляху зустрінемось. Ех!!!!! (Бабка засинає під пісню "била м мене мати березовим прутом,а би с я не гуляла з молодим рекрутом....")
Та,завтра ше поїздимо,а поки,іду приснюсь ото тим ви,цьоцю,мусити памнятати,з сусідних гілок.То-то вони сльози ллют,за то тим комун ізмом.А ше,цьоцю,не йму гадки,а чо то їх називать як в тих байках? А ви,цьоцю,спіт солоденько!
(Поки цьотки поснули на міхах похрапуючи, доця зайшла глянути чи є шо прибирати по них. Ніби чисто. Най їдут далі)
Нікому з відна не дує, а йому видите дує! І так нема чим дихнути. Якщо ся не подобає, то їзди в таксі.
Та тут же задушитися можна! Хто після вчорашнього Стефчиного самогону, он від діда якогось часником пре як від домашньої ковбаси, а той хлоп видко вже тиждень під піхвами дезиком не пшикав.Фуууу.Не маршрутка. а газова камера
Та то вуйцьо Мих....шо го не пізнали,так ся змінив після вчорашнього? ---------- Додано в 10:33 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ---------- Та то не бабуня,то наш водій,шо рулит,йому вчора вночі заміна тре була,то був єнший,го напарник Місько(з мого села)... ---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:33 ---------- Цьотко ви певне не в той автобус влізли,альбо не з того вилізли....Данєцкій з нашов мадамов ше від вчора романи крутив...а зара певне чухнув від відповідальності А ви цьотко,хто така будете і звідкіль?
Я не до тебе говорю! Мдя, декому спати пора... А мені тре телефон виключити. бо Льолік як взнає, шо я цілу ніч возилася, а не була в клієнта... Є там ше яка самогонка?
Ану,ану,цьотко коліться...хто ви? ---------- Додано в 10:42 ---------- Попередній допис був написаний в 10:38 ---------- Уточнюю для нових пасажирів: Мадама - Un.Known Бабка параска - Я Водій 1 -Locke водій 2 (Місько),- thinkers Бабка Зенька - Яська Березнева Доці -Нірванка і Alias Данєцкій - Тим 22 Вуйцьо - Мих