Не з чого?А де? В нашім селі,Міськова Стефка, а їй помагав Йвасьо, а Йвасьо то той ше пияцюра,я хотіла сказати дегустатор,по-моднім.....він тоте квасить як має бути, і аби шо пити не буде,тіки то шо горит.....
А давай!!!!!сам кажеш шо дурень ....плати за всіх. І як звать кажи,бо шось фейс знайомий... ---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ---------- Ну то включай Ємануїл.....ПОЇХАЛИ!!!!
Прошу пана соромливого, я ніц проти не маю. Але Ви подумайте, бо ще сі сподобає... а я не сама дешева.
Ото крута тітка..все бачить, всіх знає, на Шуварі і то шороху наробила.Данєцких не празнує, самогон глушить...Мама дарагая! Скоро Місько візьме її у маршрутку на фейсконтроль ---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ---------- Гиги..три рублі й в канаву)
Мадама!!!!!Ти шо не чула....він каже,шо для того діла машину продасть,ну хіба би то ока поюзана була,тогди нєа....ну я би не радила....але холєра файний кавалєр.
Доцю,спи тут,тут всі сплять... і я во на міхи приляжу...так дивись і вже ранок. І мадама до донєцкого притулилась спит і Місько на рулі....
Ви, панянко, не дивіцці же маршруткою їду! То Льолік нині лімузина в сервіс послав (ну та, троха обшарпаний і деренчит, але їде), а робота є робота, клієнти є, то тре тойво... працювати. А я буду мати потім банкрота на совісті (прошу не казати, що в мене її нема)?
Та львівські мадами такі тендінтні, що донецькі хлопці тількі раді коли мадамі до них притуляються. А то на днях в маршрутке мне на колени одна дончанка объемная притулилась, думал что перелом ноги будет
А я востантий раз як їхав в тотій...е-е-е...... ґумовому автобусі...дай Боже пам"яті......то було літом,бо я був в шльопанцях..то ми єдне дівчитиско,як в Рясному стало на ногу,то аж коло церкви Анни злізло...палец спух.... І шо мав робити? Але більше не їжджу....
Всьо,всім -ША!!!!Виключаєм Ємануїл,висталяєм спереду данєцкого,хай розбирається. ---------- Додано в 00:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:01 ---------- Йой!!!А ти звідкі сі взєв,хлопе та на тебе аж ся страшно дивити....такий змурдований,сідай і повідай,хто ти?
та шо тут розбиратися,бачу їде маршрутка взад-вперед по кульпарківській,а я - привид комунізму,чого б не зайти?)
Я тобі скажу хто в нас їде: Місько - рулит; Мадама - з данєцкім; Доці - пішли спати,ше малі... Данєцкий (я казала з мадамов) Во теперка піонерка зашла,але зара піде спати(ше мала) Зенька - то та тиха,смирна бабка,юш з вобіду спит... Ну і я бабка Параска....