Владимир Владимирович, Вы что такой грустный? Доедем до Княгини Ольги, там "Сильпо" есть, возьмем бутылочку, на закусь из кулинарии чего-нибудь, попросим разогреть, в скверочке тяпнем и всё будет нормально, не переживайте Вы так!
Шановний! Путіни з Жиріновськими - в іншій палаті! Панове санітари! Заберіть його нарешті, мене пасажири в автобусі чекають! Вони на левандівське шоу не встигнуть!
Вот же люди! Ты посмотри! На вул. Володимира Великого какие-то козлы в форме докопались, либо в кутузку, либо по 200 гривень с носа! Хорошо Вовка Азарову позвонил, отпустили, аж до трамвая довели. Галичина, йопть, крестьянину бухнуть негде...
Тю! По стойке "Смирно" встали! Отвели до трамвайной остановки, доброго пути пожелали. Добрейшие люди. Полицейские или менты? Не запомнил на жаль. Но не узбеки точно!
На одній з зупинок заходить гуцул похилого віку і чемно стає собі недалеко від дверей. Йому зразу поступилися місцем як порядні львів’яни. До нього звертається одна пані, що сидить поруч: - А куди ж ви їдете, пане добродію? - Та от, дитинко, їду на шувар, хочу купити два костюми. - Діду, навіщо два? Вам ж уже 80 років. Візьміть один, до кінця життя хватить. - Та один собі беру, другий для тата. - Слухайте, якщо вам 80, то татові, напевне, років 100-105!? - Так, ти маєш рацію, просто на дідусевому весіллі хочемо нарядними бути. - Якщо батьку 105, то діду, мабуть, років 130!? він що, одружуватися хоче? - Він-то не хоче, батьки заставляють!!!.. ---------- Додано в 09:45 ---------- Попередній допис був написаний в 09:19 ---------- А вчора їхали в цій-же маршрутці з другом... То сидимо з другом, перед нами дві дівчини. Друг каже: (д) - Ого, ципи (я) - Ага, кралі Тут одна обертається і каже: - Какіє іщо цепі, пашлі в жопу ми нічіво нє кралі Ну і шо їм скажеш на таке...
Будете хамити, то й до свого майбутнього не доживете! Ану зупиніться, мені вийти треба!.та не біля цієї кучугури, а далі , там де сухо!
А де ви, прошу пані, сухо бачите? в нас різкоконтинентальний клімат, після зими зразу буде літо, а там знову зима!
де кажете зупинити? На синьому світлофорі за брамою? Не виджу такого, через пів години доїдемо до кінцевої, там і виходьте
Шановні пасажири, автобус їде в гараж, тому на кінцевій зупинятися не буде, кому треба - вистрибуйте на ходу, я пригальмую, хіба шо...
Чуєте?.. Мама сьогодні їхала в дивовижному автобусі - в ньому стояла абсолютна, повна тиша. Люди входили, тихо озиралися, мовчки їхали, так само тихо виходили. Не грало радіо, не оголошувалися зупинки, навіть телефони не дзвонили. А знаєте чому? Кондуктор солодко спала на задньому сидінні, ніхто не хотів будити її. ))