та ніяка то не коза, то козел ! я вже біля нього стояти не можу..шо воняє, а ще рогами штурхається ! От народ, мало того , що москаль, мало того, що абрикосів зелених з таджиками наївся, так ще й козлів з собою в автобус тягне. Висадіть його скоріше!
Как вы все мне тут надоели, гуцулы клятые, выпустите меня из этой газовой камеры! И за багаж заплачу, и за козла личаковского, в Тюмень родную хочу!
Так припиняємо розборки, бо зараз викличу службу охорони АТП. Вони хлопців з Левандівської філії пришлють, а ті - не церемоняться!
Так, то йому узбеки привиділися, то коза ввижалася, тепер козел... Галюцинації в людини, жар, мабуть. Викличіть хтось швидку!
О, якраз Кульпарквська. Викликайте санітарів.Заодно нехай і салон продизинфікують, бо тут і козли, і узбеки , і москалі такого наробили, що спробуй той сморід вивітрити! )
Точно, то ж Кульпарківська! А от і санітари підбігають. Давайте, за руки-ноги і викинули з автобуса! Чемодан теж викиньте, не треба мені чужих чемоданів!
Поважна пані, а ви не виходите часом на наступній зупинці? Бо я певно буду робити пересадку на інший автобус радіального трансферного маршруту. А з вами так приємно було їхати.
Так, уважаемые! Меня из психушки выпустили, говорят, что москалям там не место. Везите меня на Княгини Ольги! Што смотришь? Опять 2 гривни хочешь? Хуже узбека стал... ---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:47 ---------- Путин тут? Еще Медведева приведите, места свободного полно ведь!