Ви тут одружуйтесь чи ні, а миску мою віддайте ! Думаєте як квіти вчора дарували, то я про миску забуду?
Їден хлоп ледве вліз в маршрутку і як двері за ним ледве закрились вийшло так ніби він бородою висить на цицьці в такої суперпанєнки тай мовить-Пані ви випихаєте мене з маршрутки! -Я вас не випихаю, я просто дихаю!
Шановні пасажири! Будьте обережні! Поки ви тут вуха до його анекдотів розвісили, він вам гаманці з сумок витягує! А з вас, прошу пані з Бібрки, ше й трулі стягнув!
А всьо шо сі робит то всьо з добрими намірами,але шо є результатом то вже можна говорити тілько в маршрутці.
- О, а то хто вже маршрутку вбирає стрічками і кульками? ...вже і табличку причіпили - ГОСТІ! то до ЗАГСу прямуємо, чи шо?..
Їдна дуже суперповажна пані зайшла в маршрутку,заплатила 2 грн. і сіла на вільне місце,зайнявши більше ніж 1.5 площі сидіння.В міру заповння маршрутки тільки біля неї залишається вільним той клаптик. І тут як тільки маршрутка рушає заскакує їден пан,троха з ґумором -Перепрошую,пані платила за двох чи йно за себе?
з мене?!!! крізь дві пари калготів і сподні? Ото хлоп! ---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ---------- і я ж не знала, шо він там гроші шукає...
Шановні пасажири! Зупинка "Вокзал"! Хтось виходить? Повторюю: Уважаемые пассажиры! Остановка "Вокзал"! Вам на выход! Не забудьте чемоданы!
І шо ,мені з вокзалу до Сіліпи на Рясні пішки чалапати через Лєвандівський міст ???? Хоч я і по посвідченню ,віддайте мені 2 гривні за моральний ущєрб !!!! Або везіть до Сіліпи !!!
Так...щас я вам всьо організую Вищий кляс буде І майже безплатно ---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:09 ---------- А шо там взагалі є?
Анекдот в тему: - Дівчина, Ви... - Через Вашу парасоль, пане, Я вже дві зупинки, як не дівчина! - Тоді давайте я її вийму! - Спочатку закрийте!
О, ще один буде анекдоти травити, а тим часом гаманці витягувати? Так до Левандівки всі пасажири малозабезпеченими приїдуть! (взявши в руки телефон) Ало, міліція!