(Поправляючи зачіску і видираючи сукню з дверей) Та бляха-муха, я того Льоліка приб'ю, шо він собі думає - мене маршруткою за клієнтами посилати... Певні, думає, же мені перед клієнтом ше розім'ятись треба, а хто мене захоче після маршрутки, хіба просмерджуся Зенцьов, та тим контрольором, Зенцями потертим...
Ну ви даєте молодець Та тамка коло руляки десь,тікіно в него вроді би на диски,чи то по-моднім сіді... як по москальскі....сіді і слушай... Самоганка не пальонка?,самогонка наша сільська?Твоя Стефка вигрівала м? ---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:47 ---------- О!!!!видиш Місько тамка мадама ся пхає, а як на шуварі за мадяром гонила,то мадамов ся не здавала, а зара корче,корче. Короче Місько наливай і гойра... німа сцена... ---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ---------- Ну!!!!То вже давай включай того Ємануїла....
Всьо!!!Тоди вимикай Ємануїл......давайте краще нашу:"Била м мене мати березовим прутом,аби я не гуляла з молодим рекрутом....."
Куди вам тре ви точно не доїдете, а доїдете куди вас довезуть.Але сідайте панєнко не кремпуйтесь,Ємануїл вже вимкнули,бо то є пісня до 16, а ми й но співати надумали,шоб веселіше було,такшо ...била м мене мати...
Угу..доїдеш..до першого поста ДАЇ..не чути хіба як самогоном тхне?Тут взагалі вже не маршрутка , а якийсь сплошний разврат на колесах
Шо-шо Даї? Та в нас тутка мадама їде,шо вона і "даї" і "даї" і гуйдадаї....і аж вісім годин,то треба яка здорова,най го шляк побере....
Це точно, шо тіки до першого даїшника. Бо той буде просити "дай-дай" (тому ж бо він і даїшник) і прийдеться йому налити. А він буде гоноровий, скаже: "Я тільки з закусьом!". От і прийдеться по скороченому маршруту на Шувар по вогірки їхати.. То, мабуть, я зразу вийду, ато якісь веселі гірки починаються * "веселі гірки" - так називається атракціон в парку культури, демоверсія "американських гірок".
Ойой!!!!доню життє тяжке,тобі б не знати....Йой була б ти моя доця...... і жінка затягує голосно:....ніченьки не доспала,вечороньки не доїла....
Ги ги ги.та шо думаєте мадама буде за всіх вас віддуватись?) ---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ---------- Т а на фіга їхати на Шувар за вогірками? Тут тітки з Шувару по 20 кіл помідорів везуть, ще й кавуна в додачу.Повний фарш! Закусь, випити..ще й мадам.Даїшник буде задоволений..
Доцю - то не є розврат,а "врата в свободную жизнь",а во ми з Міськом троха поки нікого не було си хляпнули і врата відкрились:мадама зайшла,данецкий тамка вон вже сопе,ше якась доця з вогірками ,яка файна доця помічниця мамина.....та й ти сідай довезе тебе Місько куди скажеш.
Ну то мені на Зелену.Тільки не дихайте на мене ..або закусити давайте) З чого тільки ту самогонку гнали? Смердюча
А данєцкий все заплатить,він тутечки прилягнув троха,але заплатить,бо ми з Зеньков го впізнали,то той шо з шувару,шо го фуров... ну далі не буду...ше проснеться, а стояв їм як цвєх,казав жи не буде обдирати люд наш,ех правду казав....шо аж заснув....бідне дитя...
А давайте я От дурень що ніколи в житті маршруткою не користувався. Продаю машину, справи побоку, справжнє життя тут, а мадам.... це ващє!