Та не повірять вони вам, послухавши моєї солов"їної Ви шось про метро тай про метро говорите...де ви його відкопали?
тоті 2 мЕтро я знаю ---------- Додано в 00:04 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ---------- Так я й не вас , а їх буду лякати...
І шо то за ієрогліфи? Де ви дівчино навчались , де вас так вчили писати? А тортик буде Рафаело. Завтра тільки кремом перемастити і усьо ---------- Додано в 00:12 ---------- Попередній допис був написаний в 00:12 ---------- Ой, та залиште собі на чай ті 15 копійок )
Ви ще не в білому?Тоді я іду до вас ---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:16 ---------- фє...які не даючі
Я перепрошую, не виділи таку Котасю мою, віз з собою але вийшов, мац-мац - а нема... Хотів до вашого зоопарку здати... Удавчик мій - Котасьо!.. Та не змія то - чого ви зразу панукуєте, та не вкусе воно нікого... От халепа і на голос не відкликається, бідася... А вашого песика я теж не бачив панусю.. Чи снідав мій Котасьо? Та скілько йому там треба. Та не їв би він вашого песика, він таке не їсть... ---------- Додано в 09:31 ---------- Попередній допис був написаний в 08:52 ---------- на наступній зупинці заходить стривожений з нервовим тіком чоловяга? -А я, як учасник бойових дій можу їхати безплатно правда ?
Ага, тут кожен, хто в девяностім році бився, шоб в гастроном попасти за милом, себе учасником бойових дій вважає. Документ показуй, і шоб в відкритому вигляді!
( Тихенько до себе промовляючи ) мдааа..схоже, що Котась нашийники не їсть . Людонькиии! А хто це на пляж зібрався, чий це гумовий змій під кріслом валяється?
Шановні! На пляж ніхто не їде! Розпорядженням адміністрації АТП всі маршрутки їдуть лише на Левандівку!
Щооо, знову шоу??? Я туди не хочу:girl_cray: Я не люблю левандівку :girl_cray: Мені на Зелену треба! Хоч зупинки робити будете?
Розпорядженням адміністрації АТП дозволено тільки правильні зупинки! Зупинку на Зеленій ухвалено вважати неправильною!