А я все чув! (подумки: добре шо далеко не відійшов від тої маршрутки, шось таки до неї чимось притягує...) /добігаючи поряд з автобусом/ А я й помітив шо водій сьогодні не тойво, то я завтра на цім же місці підсяду...
А ось у моєму місті взагалі немає вулиць! ---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:19 ---------- Лфівська валюта!
Так Джульєточка ще рости буде, то їй тільки 3 місяці....Сюсі-пусічки моя маленька....не гавкай...а може ти вже голодна? Ой, точно яж вчора пішла гуляти, а тебе не погодувала....
Вуйкооо, біля вікна ззаду, у вас ця с...ка ковбасу з сумки тягне!! Джульєточка..тьху! Позаводять собі всяких с..., а годувати не хочуть! Ще може вона тут й сц..и буде????
Чуєте, а чи не ця це собачка, через яку я ше попередні штани не зашив. А сьогоднішні шаровари бачу під загрозою порвання...
А моя собачка шаровари не їсть, вона зразу за м"ясо кусає Ні вже не буде...вже посц..ла...чуть правіше вашої ноги...Ви ж вдіті в коричневі штани, от моя собачка-умнічка подумала, що то дерево