не зрозуміла!.. Тобто, перепрошую, не зрозумів. То я ше тут трошки постою поки у вас інша тема намалювалася... Так у мене ж вишиванка - де тут кофточка вам ввижається?
Шо, кажете помітно? - та ж вроді не просвітлялося, от халепа, дякую панянко шо сь-ти зауважили. А головне нікого не смущяє шо негр у Львові їде в маршрутці, у вишиванці... Ну, і вже як вияснили, кохточку під сподом видно...
Та я щирий українець з діда-прадіда (ну хіба-шо бабці тато був поляк), і шо в мене там на споді - то моя особиста справа. Не приглядається, будь-ласка. Краще підкажіть чи ційою маршруткою я доїду до головної пошти, маю бандерольку відіслати мого швагра мами брату, того шо біля сусідської хати кімнату знімає і ходить до нашого голови стрийка жінчиної сестри дочки. Але не тої шо в минулім році вийшла заміж за недодепутата від партії ... тойво, а тої меншої, шо мобілку втопила в річці, як йшли з клубу позаминулої осені.
Шановні пасажири! Зупинка "Вокзал"! Гостям нашого міста краще вийти тут! Наступні зупинки: вулиця Бандери, вулиця Дудаєва, станція метро "Слєзай, прієхалі"
А вулиця Лєніна буде? ) ---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ---------- Там вам не тут, это вам не это!
Так а нащо я до Криївки по-Вашому їду? Площу ринок коли проїжджатимем? Чи може мені на метро краще пересісти?
Так! У водія нині поганий настрій, так шо як кому шось не подобається - на вихід! А автобус на Ринок не їде! Автобус їде на Левандівку!
Ото теж пасує... поїхали! На Левандівці ще ніколи не був, цікаво подивитись, що за район, що за люди на ньому живуть!
Південний відміняється! Сьогодні всі маршрутки - на Левандівку. Там якесь модне шоу одного актора нині...