Слухайте, а куди ми воопше поїхали? Ми ж воопше не в той район їдемо! Воділа, ти шо воопше твориш?! Це ж воопше капєц!
А в мене враження, що я кожного для їжджу зранку у Гумовому автобусі - бо ніби він повний вже, і немає навіть куди ногу поставити, а зупиняється щоб народ посадити і той ще влізає! А потім приємна "швидка" поїздка!
Зараз за безплатно нічо нема.... так шо мужчіна проходьте...доставайте з штанів....2 грн..і їдьте кіко хочете....ато стали на сходах, ні пройти, ні перелізти
Ой, панусю, здається мені, шо гірше. Правдивий гавичанин! Прошу пана, на одній нозі постоїте в зоопарку, біля клітки з фламінго! А тут давайте дві гривні, бо не поїду!
Я категорично перепрошую шановне паньство, я тут-ка не місцевий, тому пішки можу заблукати. А ше й на дворі - дощ! А ви подивіться на моє чесне лице - хіба я схожий на москаля? Тепер таких чесних навіть нема. Як треба - то я заплачу, і за вхід і за вихід... Але перепрошую, ше раз запитаю: а може таки візьмете безплатно, я у вишиванці... У нас, в Тернополі, то така акція є...
Та ну... мені ще не скоро, я у "Криївку" їду, місцевої настойки попити! А міста не знаю - ще заблукаю!