Васю, це ти? От клятий бешкетник! Знову в матері колготи вкрав: іч, натягнув на пику і думає йог8о ніхто не впізнає!
Вася я був 20 років тому, а зараз Василь Васильович! І не в мами, а в дружини. І взагалі, жіночко, ми з вами дітей не хрестили. Чи хрестили? Кума, то ви?
Та я, я! так лягати, чи вже не треба? Здуріла дівка, серед ночі на форумівку. Це ж куди: В сауну? так я купальника не вдягнула
Кумасю, полежимо деінде, як кум знову на нічну зміну піде. А зараз беріть оцього мішка і йдіть збирати гроші!
Тю, та він же сьогодні в нічну. Куме, кидайте того мішка та бігом до мене. Зкого тут збирати? Он гуска і та здохла.Хіба в таких грабують, треба в тому автобусі, що туристів возить. Там доляри є .
Ой, кумасю, вже ніц доброго не жду. Сусідка наша біля задніх дверей стоїть, та, язиката, точно і моїй жінці, і куму розкаже
Вже не стоїть, а сидить на колінах у якогось дядька ) так що не бійтеся, вона сама боїться, щоб не впізнали. Он окуляри тягне на носа від сонця ! ---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ---------- От змія підколодна" : та пиши, пиши телефон відключено і пароль ніхто не знає
Шофере, є в вас тут яка книга скарг? Мало того, що смердить і шансон на всю катошку, так ше й кусаються тут у вас!