Яйко, дєточка, 100 грн штука, нада? Можу договориться. У мене знайомі на страусячій фермі є . Там все купити можна ...і яйка , і сало, і печінку.
Не крала я!! Вони самі на мій город заходять, вже всю городину перетоптали. Збитків мені завдали. Так це твої страуси ???? То я на тебе в суд подам і на твоїх страусів. Вони взагалі моїх гусок мало не потоптали !!! Який штраф: Я передавала , а ті алкаші видно собі мої гроші забрали! не буду я нічого платити!!
А як вони через 30метровий паркан перестрибнули?а За гуски соррі...гуски топтав наш робітник Ідіть...суд теж мій
Ой, мама дорогая, в автобусі олігарша Шо, мерсяка за борги забрали? То ж тепер на автобусі катаєшся? Не сміши мої капці. ) Як, як...а у них крила є, О!
Нє, як не нравиця, то можеш вийти..мдякає тут ---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ---------- Чистив , але то такий часник, що хоч хлоркою полощи воняти буде.
а вам шо жалко? ---------- Додано в 17:44 ---------- Попередній допис був написаний в 17:43 ---------- ну то закрийте вуха....