Так скромный Вы наш гений, Я никому не стучал на Лубянку, только вам! Его подпись под ником гляньте! , и наф Вам печенька? Три бутылочки душевного пива с 18-то гривень! ---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ---------- Пипец! Туристу в маршрутке уже не проехать... Одни бендеровцы. А мы ночью по улице имени Степана Андреича гуляли, надеялись, что забьют нафиг... Ага? Проклятые хохлы спят как последние суслики. Одна тётка докопалась, типа сколько времени, мы и так выёживались, и так! Стреляй падла! А она - дякую! и свалила. Перевезите во Львов пана Ганнера зи Франкивська, скучно у вас ночами...
Шо то ви туйкаво стоїте в проході? Один задумавсі, другий забалакавсі, пурєдній людині нема як пройти! Ану всі проходимо взад!
Ой, які ми нєжні! Якби ви в нашому селі побували та почули Василя напідпитку.Ото матюкається - пєстня!
клята халва.. і фасолька (( і хліб бородінскій (( ой зараз буде весело, головне інтелігентне ліцо зробити шоп не запідозрили і в плече вчасно ніс увіткнути, шоб очі не сльозились.. бо спалюсь
та це вуйко Петро купив тілівізор та так з удлінітільом і пішов. Цікаво, а може він не знає як він вимикається? А я то думаю, чого це в того хлопця очі бігають і все норовить мені в пазуху носа всунути? Ану , геть скунс від мене!