Ну канєшнО,пихаєтесь тут...по сидячих місцях ходите...і ше й бурмочете щось собі під ніс...ото народ Чисто,як в №53
Тю, та то кум віз мішок зерна з базару на тачці (недалеко живе) от і мене по дорозі підвіз А ви би сіли не на два крісла, і менша б тиснява стала... Передайте з 20-ти грн. за одного.
На ваш вокзал кроме резиновых маршруток вообще ни черта не идет. Такой прекрасный город и такой мерзкий вокзал и райончик возле него...
"Сами мы не местные, мама в больнице, четыре дети на вокзале!" - сказка таджикских побирушек в метро.
Рєбята! Вьі чьо мєня із автобуса виштовхуєтє? Я на Шувар уже не їду! ---------- Додано в 13:47 ---------- Попередній допис був написаний в 13:41 ---------- Город - да! А на прівокзальной - всє наші жилі!
Шоб я так жив, як ваші там жили! Таджики їм не подобаються! А халву з рахат-лукумом жерти подобається? Ви б за проїзд заплатили перед тим, як права качати!
та їхня рахат-лукум - одне ГМО! Наша халва краща. І взагалі, я передавала гроші за проїзд..де здачі, де квиток?
думки: *18 з двадцяти комусь, кльово, куплю собі халви півкільо і кіфір, уВікну собі фільмєц про джидаєв.. ше би комусь мали з 20 здачу передати, то на печенька шоколадні б хватило*