Был бы я талантливым - стихи сочинил про львовские маршрутки. Ключевые слова - третий поверх. Куда идет сегодня? НОГА! Там же мозоль! Пипец - самое ключевое слово... ---------- Додано в 17:30 ---------- Попередній допис був написаний в 17:29 ---------- На кольце 3-го трамвая. Удастся и войти и выйти...
хм... ви мабуть також не часто ві Львові Трансферний квиток необхідний тільки тим пасажирам, які планують здійснити пересадку в інший радіальний маршрут в центрі міста. Адже трансферний квиток дає змогу пасажирам здійснити пересадку безкоштовно. Такі квитки розділяються на ті,що діють до 13.00 та після 13.00 год. Ці квитки водій має видавати на прохання пасажира. http://www.city-adm.lviv.ua/news/transport/14760-lvivjan-zaklikajut-vimagati-u-vodijiv-kvitki там на квитку пише шо він дійсний 90 днів... ото я місяць вже і катаюся
Перекресток Чорновила и Городецькой в утренний час пик. Не забуду никогда! Я впервые понял, что такое броуновское движение. Международный институт физики должен располагаться там. Кто обоснует, как там люди остаются живыми - Нобелевская премия как шнурок к ботинку...
Та нє....щодня....і деколи щоночі) Просто автоногами по Львову...а тут дідько заніс в ту марсрутку Виходьте буля Шувару...кіко там перейтися
а звечора на перехресті Стрийська-Наукова? там можна запросто за 15 хвилин до виходити з транспотру і спокійно, без поспіху йти пішки - і так швидше буде ніж маршруткою
Ой, я чуть не обдєлався... что було, что було!... ---------- Додано в 18:33 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ---------- А ШУвар звідти доїхать можно?
витягаю кульочок з насінням і з філософським настроєм: так, Шувару мені вже не треба, в офіс запізнилися, мобілку ще вчора потянули... все, буду кататися тут поки шеф про мене не забуде... Шофере! вімкніть "Шарманку" там скоро програма вітань буде... може мій шеф подзвонить з проханням щоб я вернулася у сім'ю!