Львовские маршрутки - полный писец! На фоне великолепного города проехать в таком виде транспорта - Сегёга, лучше б ты сдох не заходя... А трамваи у вас хорошие, быстрые и без всякого напряга. Львовские маршрутки предлагаю начинить майонезом. Карабине, Вы где?
я сагласєн. треба у львові маршрутки заборонити вапщє або всі ліквідувати фізично або підняти ціну на пальне настіки, щоб їм справді було невигідно катати людей на роботу як сільодку в бочці. це ще добре що у нас нація терпляча і покладиста, а то б вже давно все попалили і не стіні мерії написали пару ганебних слів типу "йух вам, а не маршрутки"
Та тут я Вітре,тут,я трохи відходив бо мав дуже приємну зустріч.Шо до наших маршруток можу сказати одне-**** ****** ***** (там під зірочками дуже ненормативна лексика)
Знов дівок до хати водите,поки нікого дома нема?) І про маршрутки...http://www.youtube.com/watch?v=R3j2G46eDDk
Кінцева! Всі пасажири виходьте! Автобус їде в парк. Залишаються тільки водій, кондуктор і контролер! Автобус хоч і гумовий, але теж не безрозмірний, вже трохи луснув. Пора на капремонт.
А рємантірувати хто буде? Майстер-ламайстер! І проїхали ж то кілька метрів!Яка кінцева.... Не вийду...виносьте ....Е мужчіна...не пихайтесь і злізьте мені з колін....Я і так ледь стою)
пані ви шо зварювали???де ви бачили шоб маршрутки ходили???вони їздять....або повзуть) І взагалі,ви певно рідко ві Львові буваєте....яко не знаєте шо Шувар в нас тепер перенесли в інший кінець Львова