Цьоцю,та як гаманці!!Я так їсти хочу,що аж переночувати нема де!!Дайте пару копійок,бо тато бити будуть А хочте я вам пісню заспіваю? "Чьорний бумер, чьорний бумер,стопсигнальниє огніііііііі....." *співає,тим часом інше циганча витягає в Аліас гаманець*
---------- Додано в 20:54 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ---------- Скучили за мнов? Як ви тутка без бабки Параски ,дітки мої злоті ,певне проголодались в дорозі, а я вам пампухів напекла,дерунів насмажила, і ше тойво.....бульби з кров"янков...Їсти будете?
(жіночка середнього віку з меліровкою і золотим зубом) Йой, людоньки, та проходьте по салону, дивіться, скільки ще місця, чого ви всі коло входу? Майте совість, нам теж їхати треба! (пропихається до маршрутки, обертається до входу) Куди я вам пройду далі, по плечам, чи що? Немає вже в салоні місця, люди, не пхайтеся до маршрутки, майте совість!
Бабко,меніі пампухів!!!* циганча №2 благально дивиться в очі бабці,тим часом *Чьорний бумєр* цупить деруни і бульбу з кров"янков*
Ой, що то мене так лоскоче?)Блііін, ах ти ж паразіт малий!!Віддай гаманець!!Та що ж це таке робиться? Понапускали сюди злодіїв..ак не депутати так цигани!! Бабцю Прараско,а у Вас он деруни цуплять!
Ото я попала в маршрутку. Мало того, що ходять раз на годину, то ще й півмаршрутки циганів понапускали!!! Водію, я гроші за проїзд передавала, а що їх по дорозі цигани вкрали - то не треба було їх пускати!
Я женщіна в самом соку, якщо заздрите - то заздріть мовчки! А як вам тісно, то чого ніяка холера не поступиться мені місцем? Мали би одразу два плюси - і совість би мали спокійну і в салоні би стало просторіше! Але тепер молодь пішла - диви, диви, зразу всі втупилися у вікна і роблять вигляд, що не чують! Ото виховання! Нічого, сидіть-сидіть, постарієте - то настоїтесь.
Бабо Параско,а ви чого зуби вишкірили???Та ваші сумки других півсалону зайняли!!Пройти нема як,он пані на їдній нозі стоїт,а той хлоп зараз на женсчіну з золотим зубом впаде..А нє,то він просто п"яний....
відверто настрій підняли. А шо вам не нравиться? То ви тутка шойно, як зайшли, а вже вам всьо не нравиться...
Облиште мої зуби! Ото циганська натура - як побачить золото, то вже ні про що інше не може говорити. А що маю робити? в нас життя таке, що не те що золоті - залізні зуби треба мати, щоб якось його вгризти... Їхала нині трамваєм в напрямку вокзалу - ну чисто форумлянський "гумовий автобус", сміялась усю дорогу, згадуючи )
В мене теж таке відчуття було, коли я їхала додому ще тиждень тому в 66-й маршрутці ---------- Додано в 16:09 ---------- Попередній допис був написаний в 16:06 ---------- Пані, а Ви б краще не відкривали рота, бо золотий годинник і ланцюжок в Вас тільки що вкрали, то ще й зуби вкрадуть!
Ви мені, пані, рота не затуляйте, я при комуняках, казала, що думала, при Кучмі казала, при "помаранчах" казала і навіть самому Бандюковичу прямо в пику сказала, хоч і маю теперка за то інвалідність. А щодо ланцюжка - то хай вони на ньому повісяться, бо то таке золото,як я - Пугачова...