в маршрутку впихається п"яний - Яааааааак ти бууууув малееенькииииииййййй... гик... бааааатько воюваааааааввввв...! гик... ой... то, ви, тойво... посуньтеся, жіночко..! гик! шо вас тут так багато..? як тих селедців, шо я ними закушував! ---------- Додано в 19:54 ---------- Попередній допис був написаний в 19:41 ---------- шо-сти всі позмовкали, га? а давайте я вам засьпіваю: ма-а-а-а-а-а-а-ла ж яя-я-я-а-а-а вас ма-а-а-а-а-лаа, п"є-є-є-є-єтеро-о-о-о-о сині-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-і-івввв....
-А Шуфрич би врятував! Нашо йо зняли з рятівників!? Він, казалисте, котиків діставав з дерев?.. -Но! Першим пострілом.
Кароче,люди,як хочете мати здорові ноги...в пальцьох...хм...ходіт пішки. Шойново мав трафунок. В маршрутці. В профільній темі описав.
Тече річка бистра, в ній москальська кров!!! (хто не співає, той москаль ) Москалів ми били, й будем бити знов....
Всьо дітки, моя зупинка,бабка виходити мусе.... Бувайте здорові, не поминайте ніц злого і не робіт ніц поганого,навіть москалям....
Бабко Параско, а куди ж Ви вийшли!!!! А сумки свої забули з огірками і яйцями!!!!! А во той алкоголік візьме і закусит ними!!!!
гик, ше й як закусю! дайте мені туво ту парадичку, та не жмітьсі, цьоцю! ноооо, то най йде... вступітьсі. я си сяду.
*заходить мале циганча* "Насталааааа на свііііііті темнааааааааа годинааааааа!!!Йой,люди добрі,подайте,хто шо може...Ми самі не мєстні,нас тою восенню затопило,а мати хвора лежать і взагалі тато похмелитись не мають за шооооооо Подаайте,не минайтеееее
Шофер, їдемо прямо до міліції!!!! А може хтось з владних органів їде в цій маршрутці? ---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:14 ---------- І яка я Вам жіночка, в мене ще й дітей немає!!! Хам
я і є владні органи. І по писку мене бити не обов'язково було. Мені ваш гаманець передав інспектор Швидкоручко. А він натрапив на нього в переповненому автобусі, коли той здійснював спробу сховатись від органів влади у вашій сумочці. За що був затриманий та відправлений на дізнання до мене
Представник владних органів: - То де ви, жіночко, тримали гаманця? - Та ж в бюстгальтері, там найнадійніше місце! - А хіба ви не почули, коли злодій запхав вам туди руку? - Та чому ж не чула, пане інспекторе, певно що чула. Я думала, що він туди поліз з добрими намірами!