Давно я так не сміявся View: https://www.facebook.com/groups/113145906078000/permalink/625325534860032/
- Отче, а на голих дівок дивитися можна? - Можна. - А порнуху дивитися можна? - Можна. - А на що дивитися не можна? - На електрозварку. (с)
Батюшка, а во время поста женщину можно? — Можно, сын мой, только не жирную. — Батюшка, а можно пить водку во время поста? — Вкушай, но без радости!
Дивлюся на вулиці, наш священник з Свідком Єгови розмовляє... Тут, раз, і Свідок вже лежить! Кадило, то вам не книжечки!... Василь Шіляк 10 год
В аптеці: - Батюшко, шо то у вас в руках? Фото? - А щоб купити миш'як треба рецепт, а не тещине фото.
Одного разу біолог-атеїст гуляв по лісі, розмірковуючи про те, який дивовижний світ подарувала нам еволюція. І тут потік його думок перервало гучне гарчання. Він обернувся і побачив величезного ведмедя. Професор побіг, але відірватися від звіра було нереально. Чоловік спіткнувся і впав. Наступне, що він побачив, — це величезний ведмідь, що стоїть однією лапою у нього на грудях і замахнувся іншою, щоб завдати смертельного удару. ⠀ З жахом в очах професор-атеїст закричав: «Боже, допоможи мені!» ⠀ Після цього час зупинився. Ведмідь завмер. Ліс замовк. Обличчя біолога осяяло яскраве світло, і голос з небес сказав: ⠀ – Всі ці роки ти заперечував Моє існування і твердив своїм студентам, що Мене немає. Але зараз, в цій жахливій ситуації, ти розраховуєш на Мою допомогу. Чи можу я у зв’язку з цим почати вважати тебе вірянином? ⠀ Професор-атеїст подивився на небо і відповів: ⠀ – Якщо я зараз скажу, що став християнином, то це буде лицемірством… Але, може бути, ти можеш зробити так, щоб цей ведмідь вчинив по-християнськи? ⠀ – Добре, — сказав голос. ⠀ Яскраве світло зник, і звуки лісу знову зазвучали. А ведмідь сів біля професора, склав лапи в молитовному жесті, схилив голову і сказав: ⠀ - Господи, дякую Тобі за цю їжу, яку Ти милостиво послав мені сьогодні! Більше на сайті: https://woolik.info/laugh/jokes/other/vedmid-hrystyyanyn/
– Вася, мені потрібна твоя допомога, як друга! – Що треба зробити, Ігоре? – Вася, хочу мати любов з дружиною нашого батюшки. Вона теж не проти. Від тебе, як знавця Євангелія, треба, щоб ти затримав попа в храмі питаннями години на дві. – Ігоре, я все зроблю. Вася ловить батюшку в храмі після молитви і чесно пудрить йому мізки години півтори, поки батюшка його не перебиває. – Вася, ти ж хороший парафіянин і маєш розуміння, що брехати своєму духівнику недобре. Скажи чесно, навіщо ти пудриш мізки мені вже майже дві години? – Я винен, батюшка! Затримав Вас, щоб мій друг зміг звабити Вашу дружину. – Вася, ти правильно вчинив, що зізнався. А тепер поспішай додому, до своєї дружини Оксани. До речі, щоб ти знав, я – не одружений. 9 год
Київ, вулиця Мазепи. Біля Лаври батюшка підходить до ларька з кавою. - Христос воскрес! - Героям слава, - відповідає продавчиня. 12 год