Хм... Хіба це вчинок? І взагалі, мені не подобається, що Вам це не подобається. До речі, цікава тема. Чи припустимий гумор на релігійну тематику. Ну там Оззі Озборн в папському прикиді, карикатури на пророка Мухамеда і тд і тп. Де межа, яку не можна переходити?
Жартувати на релігійну тематику своєї конфесії серед однодумців, то одне, а от розповідати анекдоти на цю ж тему у малознайомому товаристві, то балансувати на межі. Десь так.
Межі є, однозначно. В мене є знайомий, дуже ярий атеїст - безбожник, то він явно перегинає палицю жартами типу "Христос народився! - "Спалімо його" чи ще щось такого типу. Багато було таких балансувань на межі; при чому я просила, щоб при мені так не жартували, ну але хто ж зважатиме на якусь там блондинку..
тобто анекдоти про чукчів можуть тільки чукчі між собою розповідати, а вже узбек чукчі - ні? ---------- Додано в 01:30 ---------- Попередній допис був написаний в 00:59 ---------- Якщо ти йому розкажеш анекдот про атеїстів, він образиться? Цей я вже десь тут розповідав Заходить до Бога секретар: - Там до Вас атеїсти прийшли - Скажіть їм, що мене нема
По - перше, я таких не знаю Але, думаю, він би просто поржав з тог (власне не посміявся, а би поржав). Взагалі, я би розрізняла поняття гумору і насмішки (наприклад, КВНщики собі часто дозволяють жартувати на релігійні теми, але то не переходить якусь певну межу). Отой анекдот , що ти навів - це смішно. А от коли реально насміхаються з почуттів віруючих якимось чорним анекдотом - це вже переходить межі.
Це дуже суб"єктивно. Що одному жарт, іншому - насмішка і образа. Ну от Оззі Озборн жартує, приколюється чи насміхається? А я, викладаючи це фото, насміхаюся? По-моєму, прикольно. А от Миху - ні. І як бути?
Є така річ, як сприйняття чужого гумору. То як в квнщиків (хто про що, а я далі про своє ) - ми можемо сміятися з таких внутряків і з таких речей, на що б середньостатистичні люди сказали, що ми хворі й неврівноважені. Це все відносно. Що одному смішно, то іншого злить чи ображає. Он навіть я інколи на тебе нишком ображаюся, бо не завжди в"їжджаю в жарти Тепер по темі - ні, я не вважаю, що ти насміхаєшся, то є твоє почуття гумору. Як бути? То як в політиці - старатися оминати гострі кути, тобто жартуючи на релігійну тематику зважати на почуття віруючих ---------- Додано в 02:21 ---------- Попередній допис був написаний в 02:09 ---------- От що для мене є неприйнятним - так отаке, оце реально перегин [CENZ][/CENZ]
Ну не знаю куда то ше пристроїти Зародження "скрЄп" ) Невероятно, но факт: Шимпанзе создали свою религию Представляем вашему вниманию рубрику невероятно, но факт, из которой вы узнаете, что немецкие ученые из института эволюционной антропологии… JOINFO.UA
В Ставрополе РФ на полном серьёзе судят человека, за то, что он написал в социальной сети фразу "Бога нет". Возможное наказание - до 3 лет тюрьмы. Вот это "юмор", так "юмор". В Ставрополе начался суд над блогером за фразу «бога нет»: Общество: Россия: Lenta.ru "Потерпевшие" два студента-юриста, которые не смогли объяснить какие, именно, они верующие, не смогли ответить на вопросы о религии и отказались участвовать в процессе. Т.е. заявление на человека, которого могут отправить из-за этого в тюрьму , написали, а в каком месте они "потерпели" указать не смогли. Но суд идёт далее.