Відповідь: Без коментарів... Dear husband letter. To my darling husband, Before you return from your overseas trip I just want to let you know about the small accident I had with the pick up truck when I turned into the driveway. Fortunately not too bad and I really didn't get hurt, so please don't worry too much about me. I was coming home from Wal-Mart, and when I turned into the driveway I accidentally pushed down on the accelerator instead of the brake. The garage door is slightly bent but the pick up fortunately came to a halt when it bumped into your car. I am really sorry, but I know with your kind-hearted personality you will forgive me. You know how much I love you and care for you my sweetheart. I am enclosing a picture for you. I cannot wait to hold you in my arms again. Your loving wife. XXX P.S. Your girlfriend called.
Відповідь: Без коментарів... Не в тему, но коменты РУЛЯТ!!! http://aboutall.nnm.ru/audi_q7_crush/page-1
Відповідь: Без коментарів... Жере - ото правильно сказано, просто жере, там тре бензовоз з собою возити.
Відповідь: Без коментарів... Шось я брати не дотаркнусь до пива, але то є доміц дорогаа нє фоотова. тому воурта-ти спали нас гуцулів негазлів.......то здороуа.........
Відповідь: Без коментарів... Grand Cherokee 3.0L 3.0L Diesel 3.7L V6 4.7L V8 FFV, 5.7L HEMI V8 w/MDS 6.1L SRT HEMI V8 w/420hp На багатьох автах ділер не пише який у них майлідж, тільки тому, що той хто їx купує, ціною на бензин не цікавиться. Пригадую свого товариша, який був щасливим власником 7 BMW, купуючи про бензин не думав, їздив тільки по маршруту Кутузова- Проспект Шевченка, паркував, вичікував жертву і назад. Але в фото від Liliyah Romanova є одна незрозуміла деталь на капоті - Jpeg, а має бути Jeep...
Відповідь: Без коментарів... У Львові три біди: москалі, дороги, і водії маршруток... Вчора везу додому жінку і дитину. Їду по пр. Ч. Калини, швидкість десь біля 60-70 км/год. Ліва полоса. По правій досить швидко їде 45-а маршрутка. Раптом, водій маршрутки перед пішохідним переходом різко гальмує і зупиняється. Я, подумавши що на перехід вискочили пішоходи, також різко по гальмам (мені ж за маршруткою не видно). Виявилось, що цей баран просто зупинився підібрати пасажира... Добре що жінка добре дитину тримала, і та не вилетіла мені в лобове шкло...
Відповідь: Без коментарів... Зрозумів! То був: 1. "москаль"; 2. на "маршрутному таксі; 3. який об'їзжав кінотеатр "ім. Довженка" з тилу. Так?
Відповідь: Без коментарів... Кілька днів тому купував бензин, коли йшов по каву на заправку, побачив що підїхав Jaguar і зупинився напроти колонки де стояло моє авто. За хвилини чотири повертаюсь і бачу, що дівчина не може вставити пістолет в бензобак, як справжній джентельman кажу їй, що запах парфумів та бензини не пасують один до другого та пропоную допомогу. Та дякує та погоджується. Вішаю назад пістолет для диз. пального який за діаметром є більший, беру бензиновий. На всякий випадок показую кнопку для виклику працівника заправки у разі необхідності. Кажу ще один комплімент щодо перстнів на руках, а їх більше десяти , на деяких пальцях по два, і запитую чи вони їй не заважають. Нова знайома посміхається і у відповідь розповідає анекдот: Питається син у мами- мамо для чого потрібний секс? - секс потрібний для того щоб ми могли мати дітей. Мамо, а для чого потрібний оральний секс? - оральний секс потрібний для того щоб ми могли мати багато Jewellery ювелірних прикрас... :cowboy:
Відповідь: Без коментарів... А по-польски мені чомусь то ще смішніше виглядає... http://video.oboz.ua/movie.php?dmE9NiZpZD01MTQ2JnZ0PTA=
Відповідь: Без коментарів... If you are thinking of buying a brand new Porsche then you need to hurry up and get down to the dealership, because as from 1st August 2007, the price of a new Porsche is set to rise. З першого серпня Порше піднімає ціни від 1.4% до 5% . Часу на роздуми майже не лишилось...:cowboy:
Відповідь: Без коментарів... TRAGIC NIGHT IN MINNEAPOLIS http://www.msnbc.msn.com/id/20085333/?GT1=10252