Відповідь: Без коментарів... Сьогодні. 8-ма година ранку, їду по Скнилівському мосту, швидкість біля 100 км/год. Раптом чую різкий дзенькіт під машиною... Додаю газу - дзеленчання припиняється. Пригальмовую - починає так дзеленчати, що аж вуха закладає... Включаю аварійку, беру вправо. Ще якийсь козел в правому ряді на Опель-Вектра не хотів мене пропускати, мусів внаглу його підрізати. Думав з початку що глушник (але машина - нова!). Виявилось, що захист двигуна у місці кріплення підгнив, і задня частина його відвалилася Ключів при собі не мав, щоб відкрутити його нафік зовсім, довелося їхати на сервіс. Сервіс зачинений, я спішу, на вулиці жара... Рядом вулканізація – ключів такого розміру нема. Добре що був розвідний – я ним пів години порпався, але нарешті відкрутив захист Вожу тепер захист двигуна в багажнику – так спокійніше, нє? :cowboy:
Відповідь: Без коментарів... Я свій теж десь у Львові загубив, ще рік назад. Так і не знайшов... Досі без захисту їздю. Найцікавіше - успішно пройшов суворий німецький TÜV(техогляд) без нього.:radist:
Відповідь: Без коментарів... Якось давно поїхали хлопці у відрядження до Дніпропетровська - на Москвичі-412. (А в Дніпропетровській області тоді лютували "екологи"). При в"їзді до області в них відлітає глушник з трубою (тільки колектор лишився на місці). Прив"язали до верхнього багажника, сфотографували (Yellow Submarine!) і гордо їдуть далі. Ось і рекетири. Стоп-контроль! - Е, хлопці, а де вихлопна труба ? Де міряти ? - Он, на даху !
Відповідь: Без коментарів... Колись купував тачку в ДАІшника. Поставив умови - залишити його номери, зробити посвідчення дружинника та пройти реєстрацію/техогляд максимально швидко. Підійшов дядечко, звірив номери і виписав бланк: "Гальмівна система - Справний . . . . Токсичність - - Справний Наявність вогнегасника - Справний Наяінять аптечки - Справний і ще там щось - Справний - Справний - Справний". Я питаю - А ТУТ хіба треба писати "Справний" ? Відповідає: "Це моє прізвище - Справний" !
Відповідь: Без коментарів... Сегодня ехал по трассе, и заметил одну любопытную особенность наших водителей: гораздо больше влияют на сознательность и скорость не дорожные знаки, ограничивающие максимальную скорость, а предупредительные дорожные знаки о наличии ям и выбоин на дороге, а также знаки о проведении ремонтно-дорожных работ ...машинку жалько (с) Птичка
Відповідь: Без коментарів... БМВ "берет" своим комфортом вождения. После кокпита бумера, другая иномарка создает стойкое ощущение, словно Вы - водитель троллейбуса. Мені здається Ви ідеалізуєте, та і двигун 2.5 хіба для 3 серії. Six hundred horsepower; 560 lb-ft of torque. No - we're not kidding. The 2008Viper SRT is bigger and badder than ever. The new 8.4 liter V10 engine with new intake and exhaust manifolds deliver 0 to 60 mph in less than 4 seconds. Or, just about the same time it'll take you to catch your breath.
Відповідь: Без коментарів... можливо моє питання не зовсім по тій темі, але цікавить мене наступне. Де можна в інеті нарити схему електропостачання Форд Ескорт 90-91р. 1,6 інжектор (ЕФІ). Або може в кого є така штука. Буду вельми вдячний.